KUCHARZ Ustka oferta pracy ROYAL-BALTIC M.W.BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
Data publikacji: 2018-03-12
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ROYAL-BALTIC M.W.BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz kuchni regionalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: ROYAL-BALTIC M.W.BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - kontakt osobisty i telefoniczny od godz. 14.00 - 18.00, Godziny : 14.00- 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa i detaliczna napojów alkoholowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w kateringu dietetycznym lub przygotowywanie burgerów.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie higieny i czystości
Prywatne Przedszkole YES-Młodzi Odkrywcy Joanna Brown - 2017-11-13 - Będzin (śląskie)
przygotowanie potraw garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
Dino Polska Spółka Akcyjna - 2015-12-02 - Stęszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Smacznego Iwona Kulczycka - 2016-03-17 - Lubań (dolnośląskie)
sporządzanie potraw dla gości pensjonatu
PBM POŁUDNIE TOUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Karpacz (dolnośląskie)
opiekun medyczny
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Sztum (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2018-04-10 - Koleczkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - Płońsk (mazowieckie)
organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystosci stanowiska pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, wyrobów kulinarnych, samodzielne sporządzanie potraw, wyrobów garmażeryjnych, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, porcjowanie warzyw do produkcji potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Biardy (lubelskie)
Gotowanie barszczu uraińskiego oraz placków ziemniaczanych. # miejsca wykonywania pracy- co tydzień zmiana adresu. UMowa o prace na czas określony. Praca na dwie zmiany: 8-16; 14-22. Propnowany okres zatrudnienia: 3 lata. Ofert adostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Hermańska s.c. - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
.
Kamil Michalski IZMIR - 2017-06-07 - Chojnice (pomorskie)
Współpraca z klientami zagranicznymi, przeprowadzanie rozmów/ korespondencji z klientami w języku niemiieckim, angielskim, francuskim, sporządzanie ofert do wyceny na przetargi, wysyłanie ofert do klientów, współpraca z działemkonstrukcyjnym i produkcji, przygotowywanie rysunków technicznych - modelowanie przestrzenne.
CM 3 Polska Sp. z o.o. - 2017-11-03 - Wykroty (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów, deserów)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grzędy (mazowieckie)
OBSŁUGA RECEPCJI ORAZ BIURA, ZAMAWIANIE TRANSPORTU, WYPISYWANIE FAKTUR ORAZ WZ.
Amigos s.c. M. Kobylarczyk, R. Kobylarczyk - 2018-06-19 - Mniszek (mazowieckie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
Transport towarów z Unii Europejskiej na Ukrainę.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Żmigród (dolnośląskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
kucharz sushi, obsługa specjalistycznych urządzeń sushi, porozumiewanie się z innymi pracownikami po ukraińsku
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
Przygotowywanie naleśników, kanapek, salatek
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Zachowanie czystości stanowiska pracy,
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Olesno (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Radom (mazowieckie)
obsługa maszyny
Projektowanie i Budowa Maszyn Artur Kania - 2018-01-10 - Zajezierze (mazowieckie)
sporządzanie potraw rodem z Jemenu oraz umiejętne łączenie przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Radomsko (łódzkie)