KUCHARZ - KELNER Barwice oferta pracy Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO"
Stanowisko: KUCHARZ - KELNER
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg zakresu
Data publikacji: 2018-07-13
Lokalizacja: Barwice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bolesława Chrobrego 13/5, 78-460 Barwice, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg zakresu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Barwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Barwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Osoba chętna do pracy.
Nazwa pracodawcy:
Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO"
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Koszalińska 91, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 91
Nazwisko osoby zgłaszającej: Marek Jajczyk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.07.2018
Oferta pracy ważna do: 12.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji i przy przyjęciach bankietowych.Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-07-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2017-09-27 - Wielącza (lubelskie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANNA BŁOŃSKA "BAR KOPYTKO" - 2017-04-04 - Żmigród (dolnośląskie)
praca w pizzernii
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubiąż (dolnośląskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-02-06 - Zgierz (łódzkie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO OGRODNICZE CECYLIA, ZBIGNIEW KLIMOWICZ, IWONA KLIMOWICZ-WŁODARCZYK, TOMASZ KLIMOWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-12-04 - Paczyna (śląskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Firma Usługowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-02-09 - Pleszew (wielkopolskie)
-Zarządzanie grupą doradców finansowych-rekrutacja i wdrożenie nowych członków zespołu-analiza i raportowanie wyników sprzedaży-inicjowanie nowych aktywnosci sprzedażowych-prowadzenie regionalnych inicjatyw marketing.-preferowany kontakt z pracodaw. e-mail lucyna.grzelka (at) proficredit.pl- miejsce wykon. pracy (Lipsko,Zwoleń,Kozienice)
Profi Credit Polska SA - 2015-12-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
obróbka wstępna owoców, warzyw i mięsa, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Woźniki (łódzkie)
praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - Oświęcim (małopolskie)
praca w nowo otwartej restauracji na osrodku wczasowym w Dąbiu; obsługa gości
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2016-07-21 - Dąbie (lubuskie)
przygotowywanie,sporzadzanie posiłków i pizzy.
Bar Gastronomiczny "ŹRÓDEŁKO" Transport Zarobkowy Kuzańscy Sp. j. - 2016-09-22 - Ozorków (łódzkie)
pracownik pizzerii
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Zblewo (pomorskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-04 - Irlandia (Irlandia)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Zespół Szkół Rolniczych w Smolajnach - 2017-07-13 - Smolajny (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-07-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka warzyw i owoców, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Włodawa (lubelskie)
w/g potrzeb
PPUH BIRMEX - OŚRODEK WCZASOWY LAGUNA - 2016-05-11 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Gotowanie-przygotowanie posiłków doskonałej jakości
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA - 2016-06-14 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-02-01 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu. Dekoracja oraz wydawanie posiłków. Dobieranie właściwej zastawy stołowej. wykonywanie prac zgodnie z techniką konsumencką. Składanie i magazynowanie surowców i półproduktów.
"Przedsiębiorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Krotoszyce (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Żary (lubuskie)
Malowanie pojazdów i części samochodowych.Ocena i przygotowanie podłoża do malowania.Prace montażowe i demontażowe części samochodowych.
MSE Personalservice AG - 2017-05-10 - Austria (Austria)