KUCHARZ Józefów nad Wisłą oferta pracy FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie-przygotowanie posiłków doskonałej jakości
Data publikacji: 2016-06-14
Lokalizacja: Józefów nad Wisłą (lubelskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NADWIŚLAŃSKA 19, 23-340 Józefów nad Wisłą, powiat: opolski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie-przygotowanie posiłków doskonałej jakości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Józefów nad Wisłą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Józefów nad Wisłą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dbanie o zaopatrzenie stanowiska pracy, umiejętność przygotowywania posiłków wysokiej jakości
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "JAR" JANUSZ RZĘSA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu Lubelskim
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 70, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą pod nr tel. 502 710 925, oraz osobisty, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 70
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2016
Oferta pracy ważna do: 28.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR "MAŁY" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie osiłków typu Fast Food, obsługa klientów
kontakt przez OHP - 2016-05-04 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie dań zimnych i gorących
A & R ROBERT WIERUCKI - 2017-09-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU Hala Strzegomska Zakład Pracy Chronionej Wrocław - 2016-03-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2018-02-12 - Psary (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, opracowywanie receptur nowych dań, przygotowywanie menu lunch, bieżąca obsługa zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
nauka zawodu - kucharz
ZDZ w Lublinie o/Chełm - 2017-10-02 - Chełm (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
CV
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków
Przedszkole Samorządowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zelów (łódzkie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Miechucino (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLACÓWKACH GASTRONOMICZNYCH
SPÓŁKA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANISŁAW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, przygotowywanie śniadań hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas określony od 3 miesięcy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw à la carte, a także przygotowanie bufetów na wesela, urodziny i inne imprezy.
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Niemcy (Niemcy)
sprzedaż hurtowa, branża łożysk przemysłowych
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potrwa kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-07-05 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Szamocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji i gości hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie śniadań oraz obsługa wesel;
JEDLINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych i wydawanie posiłków. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Miś - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
Praca jako konserwator podestów ruchomychNaprawy podestów ruchomychRemonty podestów ruchomych
ROTHLEHNER Podesty ruchome sp. z o.o. - 2016-08-17 - Skawina (małopolskie)