KUCHARZ/EKSPEDIENTKA Rawicz oferta pracy STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Stanowisko: KUCHARZ/EKSPEDIENTKA
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań
Data publikacji: 2018-07-24
Lokalizacja: Rawicz (wielkopolskie)
Pracodawca: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ks. Piotra Wawrzyniaka 10, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/EKSPEDIENTKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rawicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rawicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Nazwa pracodawcy: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Kamińskiego 19a, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Kamińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19a
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Wiesław Chudy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.07.2018
Data dodania oferty pracy: 24.07.2018
Oferta pracy ważna do: 24.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywaniu posiłków, - dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych posiłków, - porcjowanie i wydawanie posiłków, -przygotowywanie półproduktów -utrzymanie należytej czystości iporządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, praca w godz.7-15/9-17
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-04-18 - Opole (opolskie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Spawanie elementów metalowych, przygotowanie powierzchni metalowych do spawania
ALTER CRESCO Kamil Kalinkowski - 2017-02-21 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
- przyrządzanie dań z menu- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o czystość na stanowisku pracy
Gastronomia-Bar Rafik Shousha - 2018-05-14 - Władysławowo (pomorskie)
Praca w dziedziale godzin: 8-21Przygotowywanie posiłków, dań a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2018-01-16 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-01-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
INELEKTRA Sp. zo.o. - 2016-05-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, udział w opracowaniu karty menu, posługiwanie się narzędziami i maszyną do przygotowywania kebaba, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs. Gotowanie dan kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w dziale garmażerii zakładów mięsnych
Zakłady Mięsne Mielczarek Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Komorniki (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
- Projektowanie w systemie CAD (umiejętność obsługi programu CAD - generowania rysunków płaskich)- Kontakt telefoniczny 58-531-13-83- kontakt telefoniczny, e-mal: sliwa (at) michael.com.pl lub osobisty
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWE "MICHAEL" - 2018-04-09 - Tczew (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, czyszczenie, prezentowanie biżuterii.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jak w załączniku
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Pakowanie, etykietowanie, sprawowanie nadzoru nad pracą urzędzeń pakujących. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie przy produkcji, wymagana ks. sanepidowska.. Miejsce pracy Tychy, praca na 3 zmiany.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Tychy (śląskie)
.
Kamil Michalski IZMIR - 2017-06-07 - Chojnice (pomorskie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych ( pierogi, krokiety, kotlety)
Florit Sp.z.o.o. - 2016-12-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
BERLIN KEBAB Nuh Bozkurt - 2016-06-01 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowanie powierzchni do położenia płytek, usuwanie nierówności (prace murarskie, tynkarskie), wybór odpowiednich materiałów i narzędzi, układanie płytek wykonanych z różnych materiałów, wykonywanie elementów podłoża pod okładziny, wykonywanie mozaik ozdobnych, prace wykończeniowe, wypełnianie spoin, przenoszenie materiałów, naprawa usterek w okładzinach z płytek. Praca na terenie kraju zgodnie ze zleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Reda (pomorskie)
Wg. stanowiska.
Restauracja ,,Ratuszowa'' Danuta Molińska - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
naprawa maszyn i urządzeń leśnych i ogrodniczych, mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca w dziale marketingu, promowanie wyrobów zakładu u potencjalnych odbiorców z branży przetwórstwa rolno-spożywczego oraz u producentów pasz. Praca w siedzibie firmy oraz delegacje na terenie kraju.
BELLAKO Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Przemysłowe i Handlowo-Usługowe Sp. z o.o. - 2016-01-05 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-07 - Chełm (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie produktów, wydawanie zamówionych potraw.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2017-09-07 - Jarosław (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe, średnie gastronomiczne lub doświadczenie na ww. stanowisku; sumienność, punktualność, odpowiedzialność; zakres obowiązków: organizacja pracy na kuchni, wyrabianie pizzy, obsługa klientów, przyjmowanie dostaw, wykonywanie zamówień; miejsce pracy: Pyskowice;
ALEKSANDRA CAPPILLERI, MACIEJ DUDWAŁ S.C. - 2017-01-12 - Pyskowice (śląskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2016-11-21 - Opole (opolskie)
patroszenie ryb, obróbka skorupiaków
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Barzowice (zachodniopomorskie)