KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2018-02-01
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na II zmiany
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: zgłoszenia osobiście, telefonicznie i e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.02.2018
Data dodania oferty pracy: 31.01.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie prostych dań, serwowanie posiłków, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posłków od podstaw
Restauracja Przystań na Kępce - 2015-10-28 - Marklowice Górne (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań gorących i zimnch kuchni japońskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2018-02-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
"MIKO" Piotr Sołtysiak - 2018-09-17 - Wola Dalsza (podkarpackie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
planowanie przyrządzania potraw, sporządzanie potraw, nadzorowanie procesu produkcji, wydawanie potraw, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, oferta przeznaczona dla osób powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO KANTYNY PRACOWNICZEJOBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS DBANIE O STANY MAGAZYNOWE
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2016-10-13 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd WIKA Elwira Grzelak Lidzbark Warmiński - 2018-05-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Obsługa klientów banku, doradztwo w zakresie produktów i usług banku, rozpoznawanie potrzeb i oczekiwań klientów, aktywne pozyskiwanie nowych klientów, dbałość o jakość obsługi, realizacja miesięcznych planów sprzedażowych.
BANK ZACHODNI WBK SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Prasowanie odzieży, obsługa żelazka i innych urządzeń prasowalniczych.
HELKON Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SKA - 2017-11-22 - Baranów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDOŁ - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
Sporządzanie potraw w punkcie gastronomicznym w tym:fast food, kurczaki z rożna, gyros, hot-dog,sałatki,zapiekanki itp.potrawy z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych w tym rożna gazowego, opiekaczy do gyrosa, opiekaczy do bułek, frytownicy.Porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, sporządzanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Nowa Sól (lubuskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2016-09-23 - Kamienica (małopolskie)
- organizacja pracy sekretariatu- kontakt z klientem w języku ukraińskim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie obiadów i śniadań
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2016-12-27 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food
Lucyna Adamczuk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2018-07-19 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ KUCHNI SYRYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2016-04-13 - Skarszewy (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej głównie sushi, regionalne potrawyobsługa urządzeń w kuchni, utrzymywanie czystosci i porządku na swoim miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potrawobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb filetowanie, pieczenie, smażenie, grillowaniedbanie o poprządek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie pizzy oraz dań obiadowych wg. ustalonych procedur i receptur
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-24 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków wg jadłospisów, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, stosowanie norm i zasad zawartych w przedszkolnych księgach HCCP
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Głogów (dolnośląskie)