KUCHARZ Poznań oferta pracy 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regio
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2019-01-29
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regio
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto + (podstawa + premia regulaminowa 10% + dodatek za wysługę lat)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odporność na stres
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodyscyplina
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w grupie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub podstawowe + przyuczenie do zawodu (docelowe miejsce pracy -Biedrusko)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracownia Psychologiczna w Poznaniu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, LM, inne poświedczenia uprawnień
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-03-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-12-07 - Gliwice (śląskie)
Prace ogólnobudowlane
Przedsiębiorstwo Usługowo-Budowlana "HOŁYSZKO" sp. zoo - 2018-07-24 - Grodzisko Dolne (podkarpackie)
PROGRAM ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA.Przygotowanie dań w restauracji.
TOKO SUSHI S.C. - 2016-06-27 - Reda (pomorskie)
Sporządzanie potraw z różnych typów surowców, porcjowanie, dekorowanie potraw, planowanie posiłków, układanie menu, dobieranie jakościowe i ilościowe dostaw surowców i produktów. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
krojenie kebaba, przyrządzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Szamotuły (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c. - 2016-05-05 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2015-12-18 - Łuków (lubelskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00oferta ze wskazanym kandydatem przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
umiejętność gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospisów, Dbanie o estetykę przygotowywanych posiłków.Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syców (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Wojewodzkim Szpitalu Specjalistycznym Nr 3 w Rybniku w godzinach od 6.00-14.00 oraz od 13.00-21.00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
KAMA JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-29 - Rybnik (śląskie)
Przyjmowanie zamówień, przygotowanie produktów, obsługa kasy
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowy Targ (małopolskie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2017-07-24 - Stara Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych. Praca w ramach umowy zlecenie (min. 20 godzin tygodniowo w zależnosci od zleceń) w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł brutto na godzinę.
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
MONTER POKRYĆ DACHOWYCH + KONSTRUKCJE DACHOWE
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE DACHY ANETA SUJKOWSKA - 2016-03-03 - Samice (łódzkie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni ukraińskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni ukraińskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni ukraińskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IWONA LEWICKA - 2017-12-06 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
AMBROZJA SPÓLKA CYWILNA JAN RENIEC WOJCIECH RENIEC GRZEGORZ RENIEC KATARZYNA SARZYŃSKA - 2016-11-03 - Daszyna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków wg zasad panujących w kuchni nepalskiej, dbanie o czystość w kuchni, nadzorowanie pracy pomocnika kucharza, nadzorowanie listy zakupów, współpraca z działem obsługującym klienta, kontakt oraz współpraca z nepalsko i anglojęzycznym pracodawcą i współpracownikami
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-06-05 - Wołomin (mazowieckie)