KUCHARZ Gliwice oferta pracy POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
Data publikacji: 2018-12-07
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 10:00-12:00 po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Restauracja Pub Św. Patryk
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Poniatowskiego
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2018
Oferta pracy ważna do: 04.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Miszewko (pomorskie)
-
Hotel Browar Kościerzyna Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-29 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2017-03-10 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według podanych receptur, dbanie o czystość kuchni, praca zgodnie z zasadami HCCP, ścisła współpraca z innymi działami hotelu
KOLUMNA PARK Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Przygoń (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem - tradycyjna kuchnia polska
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-09-04 - Gdynia (pomorskie)
Prace hydrauliczno-gazowe, instalacje wewnętrzne. Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie, umiejętności budowy przełączy i gazociągów oraz instalacji wewnętrznych. Forma kontaktu z Pracodawcą: kontakt telefoniczny tel. 503-346-785. Miejsc pracy: Trójmiasto.
F.B.H.U."WOLMIR-GAZ" - 2016-02-19 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Jarosław (podkarpackie)
zbiór pieczarek
Uprawa Grzybów Irena Knop - 2016-01-11 - Włoszakowice (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym i przedsiębiorstwie zajmującym się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-09-13 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, sporządzanie list zakupów
"Pruszynka" Gastronomia Piotr Pruszyński - 2018-09-27 - Białystok (podlaskie)
- pomoc operatorowi maszyny offsetowej przy całym procesie drukarskim
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Pniewy (wielkopolskie)
Sporzadzanie potraw, dbanie o higiene i porządek na stanowisku pracy.Praca II zmianowa w godz. 11:00-22:00 w Restauracji RETRO w Nowej Soli.
Dom Handlowy "Merkury 2" s.c. Zofia i Lech Kruszakin Restauracja Retro - 2015-12-01 - Nowa Sól (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-31 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sałatek z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Świebodzin (lubuskie)
-
Miejskie Przedsiębiorstwo Infrastruktury KOS-EKO Spółka z o.o. (wcześniej Wodociągi Kościerskie) - 2016-09-06 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków;godziny pracy 8.00-16.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-03 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia tradycyjna.
Catering and Party Service Tomasz Krupa - 2017-11-21 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie ciast do pizzy. Wyrób i wypiek pizzy. Znajomość kuchni polskiej. Obsługa zmywalni naczyń.
ANKER- Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni rosyjsko-ukraińskiej
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-02-15 - Łeba (pomorskie)