KUCHARZ Nakło nad Notecią oferta pracy PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 460 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
Data publikacji: 2019-01-03
Lokalizacja: Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gimnazjalna 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, przygotowywanie deserówZmianowość: dwie zmiany (godziny pracy do uzgodnienia)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 460 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nakło nad Notecią
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 460 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
PRACOWNIA BIZNESU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
RYNEK 6 4, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: RYNEK 6
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2019
Oferta pracy ważna do: 02.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej i tajskiej.Miejsce pracy: Thai-Expres Bielany Wrocławskie
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
sporządzanie dań obiadowych- kuchnia polska
LA FARFALLA SP. Z O.O. Z KAPITAŁEM ZAGRANICZNYM - 2017-09-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie biura, pozyskiwanie klientów orazdbanie o stałych klientów
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG PRZEPISÓW LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy) - 2018-07-12 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw,gotowanie, pieczenie, obróbka, wydawanie posiłków, obsługa klienta.
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2017-09-13 - Dobrut (mazowieckie)
sporządzanie dań obiadowch
"Dobre Smaki" Tomasz Wójcik - 2017-10-09 - Gubin (lubuskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie asortymentu, obróbka surowców,przestrzeganie przepisów technologicznych, kulinarnych i receptur, prestrzeganie higieny i przepisów BHP oraz instrukcji obsługi urządźeń, utrzymanie porządku i czystości, 7-15,9-17
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Opolu - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
1. Obsługa klientów w języku niemieckim.2. Wystawianie aukcji w internecie.3. Pozyskiwanie nawych klientów.4. Inne prace zlecone przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Janków (łódzkie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2019-01-28 - Lubin (dolnośląskie)
w/g potrzeb
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2016-04-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Przyjmowanie surowców, przygotowywanie posiłków, nadzór nad utrzymaniem czystości, nadzór nad pakowaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Puławy (lubelskie)
KONTROLA PÓŁPRODUKTU
kontakt przez OHP - 2016-12-08 - Legnica (dolnośląskie)
obsługa sekretariatu szkoły
Szkoła Podstawowa nr 167 - 2019-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie ciasta do pizzy według receptury, przygotowywanie składników na pizzę oraz wyrobów pizzy. Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Mysłowice (śląskie)
Brak danych
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 im. Armii Krajowej w Sopocie - 2017-04-27 - Sopot (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
Przestrzeganie opracowanych procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce,zmywanie naczyń,właściwa obróbka surowców wydanych do produkcji,niedpopuszczenie do powstania ubytków,dbanie o porządek na stanowisku pracy.
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu - 2018-10-23 - Kutno (łódzkie)
Porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak wydawanych potraw, przygotowanie posiłków z art. spożywczych wydanych do kuchni, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 5-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2019-01-10 - Słupsk (pomorskie)
Praca na kuchni na ośrodku wczasowym.
Usługi Gastronomiczne Jan Mirek - 2018-04-13 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)