KUCHARZ Słupsk oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak wydawanych potraw, przygotowanie posiłków z art. spożywczych wydanych do kuchni, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 5-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Data publikacji: 2019-01-10
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lutosławskiego 7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak wydawanych potraw, przygotowanie posiłków z art. spożywczych wydanych do kuchni, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 5-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność pracy w zespole,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Starzyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 6-7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2019
Oferta pracy ważna do: 09.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)
montaż i demontaż form wtryskowych na maszynach, obsługa suwnicy, uruchamianie maszyn zgodnie z dokumentacją techniczną
FABRYKA PLASTIKÓW KWIDZYN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-06 - Kwidzyn (pomorskie)
wg zawodu
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2015-12-01 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni bangladewskiej, sprzatanie
SKY COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-12 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2015-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-03-16 - Trzebnica (dolnośląskie)
- Umiejętność pracy w zespole- Kreatywność z doświadczeniem kuchni polskiej- Umiejętność zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialność, sumienność i dobra organizacja pracy[Godzina zakończenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - Łódź (łódzkie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma cateringowa "u Kaczmarków" - 2017-03-28 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni indyjskiej, orientalnej bez używania półproduktów, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Otwock (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
Obsługa klienta, prowadzenie biura, ewidencja polis ubezpieczeniowych.
Agent Ubezpieczeniowy Leszek Sarna - 2015-11-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-02-20 - Namysłów (opolskie)
Obsługa pasażerów lini i lotniczych przy stanowiskach check-in lub w biurze bagażu zaginionego a także pomoc przy odprawie pasażerów w gate, z wykorzystaniem nowoczesnych systemów odpraw. Udzielanie wsparcia i pomoc pasażerom z całego świata na każdym etapie ich podróży, zgodnie ze standardami lotniczymi oraz oczekiwaniami naszych Klientów.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze
TURYSTYKA I GASTRONOMIA "MUCZNE" MAŁGORZATA GĄDEK - 2019-01-15 - Muczne (podkarpackie)
prowadzenie dokumentacji technicznej warsztatu i magazynu wykrojników, prowadzenie ewidencji prac wykonywanych na dziale wykrojników, tworzenie zamówień na materiały, narzędzia, opracowanie i drukowanie projektów na platerze.
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Nowy Kawęczyn (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Bezposrednia obsługa klienta, imprez zorganizowanych, dbałośc o powierzone mienie, przyjmowanie zamówień telefonicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, napojów (pizza, sałatki, kawa)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kalisz (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Praca w zawodzie, praca 2/2.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczególności kuchnia ormiańska i gruzińska), znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)