KUCHARZ Szamotuły oferta pracy "GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-12-07
Lokalizacja: Szamotuły (wielkopolskie)
Pracodawca: "GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WRONIECKA 30, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szamotuły
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szamotuły
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: "GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
WRONIECKA 30, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Szamotuły
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szamotuły
Ulica pracodawcy: WRONIECKA
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.12.2016
Data dodania oferty pracy: 05.12.2016
Oferta pracy ważna do: 04.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
prowadzenie zajeć z osobami niepełnosprawnymi w pracowni krawieckiej WTZ
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną - Koło w Łęcznej - 2017-02-06 - Łęczna (lubelskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków.3. Wydawanie posiłków.4. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.5. Sprzątanie kuchni i zaplecza.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Łęczyca (łódzkie)
Operator zespołu maszyn do produkcji mieszanek betonowych
"BRUBET" RYSZARD WINNICKI - 2016-08-17 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Brusy (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechanów (mazowieckie)
praca w barze typu fast-food; obsługa grilla, obsługa kuchni, praca z klientem; dbanie o czystość i porządek
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO PRODUKCYJNE "SMAKOSZ" ZOFIA MAKOWSKA-KOSMALA - 2016-07-29 - Chorzów (śląskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-30 - Pniewy (wielkopolskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowiązków. Praca w systemie 2 zmianowym (06:00 -14:00, 09:00-17:00).
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-06 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów (kuchania ukraińska).
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Częstochowa (śląskie)
-Przygotowywanie dania od produktu do gotowej potrawy, prowadzenie dokumentacji,-Po 3 m-cach umowa o pracę na czas nieokreslony,-Praca zmianowa między 10:00 - 17:00-Kontakt telefoniczny 881-288-878
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-10-23 - Tczew (pomorskie)
Rozładunek, załadunek i układanie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie menu na rózne imprezy okoliczniościowe, dekorowanie potraw i ich wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łącko (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja KARDAMON Zbigniew Krawczyk - 2017-07-14 - Jastrowie (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (łódzkie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie zamówień i receptur, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o porządek, przestrzeganie zasad BHP, wymogów snaitarnych, HACCP>
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-12-15 - Gdańsk (pomorskie)
Do obowiązków kucharza należy: przygotowanie świeżych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
Przygotowywanie posiłków
ConcordiaSalus Sp.zo.o. NZOZ Ośrodek Opiekuńczo-Leczniczy - 2016-06-27 - Osieczek (mazowieckie)
Szef kuchni
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2018-04-18 - Firlej (lubelskie)
przygotowywanie posilków, nadzór nad wydawaniem dań, samodzielność ,inicjatywa
PPH JAKIN - 2015-12-01 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)