KUCHARZ Łódź oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krzemieniecka 7/9, 94-017 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków przy pomocy personelu kuchennego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Staż pracy mile widziany.Umiejętne i rzetelne wykonywanie powirzonych obowiązków.
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WŁÓKNIARZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Krzemieniecka 7/9, 94-017 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Krzemieniecka
Numer budynku pracodawcy: 7/9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2018
Oferta pracy ważna do: 19.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzedaż art. spożywczych i alkocholowych Sklep otwarty jest w godzinach od 06.00-23.00
"TOMEX" Tomasz Mikołajczyk - 2018-05-10 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie potraw z ryb (mile widziane doświadczenie)
Smażalnia nad Nettą Prawdzik Olga - 2017-05-24 - Augustów (podlaskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kompleksową obsługę klienta według standardów Firmy TERG MediaExpert, realizację celów sprzedażowych oraz wystawianie towarów zgodnie z przyjętymi standardami marchandisingowymi w dziale rekreacyjnym (skutery, rowery, quady).
Media Expert - 2016-02-11 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowanie posiłków
ZAJAZD POD DĘBAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (świętokrzyskie)
wykonywanie usług kosmetycznych;wykształcenie kierunkowe lub kursy kosmetyczne, pedicure, stylizacja paznokci, henna, brwi, rzęsy, depilacja
Studio Fryzur - DUET Chmielewska Agnieszka - 2016-02-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie pizzy.Mile widziane 6-miesięczne doświadczenie zawodowe.Miejsce pracy: Pizzeria DIAVOLA
Restauracja "Pałacowa" Paweł Bęś - 2016-07-28 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Komorowo (mazowieckie)
Obsługa klieta i kasy fiskalnej, wykładanie towaru, dbanie o czystość na sklepie, praca na dwie zmiany w godzinach: 05:00-13:00, 12:00-20:00
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Dorota i Bernard Świerc - 2016-03-10 - Zawada (opolskie)
praca biurowa
CENTRUM UBEZPIECZEŃ AGNIESZKA DEMBOWSKA - 2016-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
CITY PARK POZNAŃ Sp. z o.o., Sp. komandytowa - 2016-09-23 - Poznań (wielkopolskie)
pozyskiwanie i bieżąca obsługa kontrahentów firmy, utrzymywanie relacji biznesowych, zapewnianie najwyższej jakości obsługi, prezentowanie oferty kontrahentom, prowadzenie negocjacji handlowych, koordynowanie realizacji umów, dobór kandydatów i kontrahentów do wykonywania usług, identyfikacja wymaganej dla pracowników dokumentacji, prowadzenie procedury rekrutacji, nadzorowanie pracy podległego zespołu, wyjazdy w delegacje, komunikacja oraz przygotowywanie dokumentów w języku angielskim, ukraińskim i rosyjskim, obsługa kontrahentów na terenie Polski, Rosji i Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE, PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ / TURECKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE STANOWISKA DO PRACY
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykładanie towaru, budowa ekspozycji dodatkowych, ustawienie produktów i estetyka ekspozycji, wypełnianie raportów i przesyłanie ich do centrali.
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Chorzów (śląskie)
product manager zajmujący się całościowo obsługą linii produkcyjnej, kontakt z klientem, nadzór nad procesem produkcji i spedycji wyrobu
Kelvion Machine Cooling Sp. z o.o. - 2017-07-26 - Świebodzice (dolnośląskie)
-przeprowadzanie czynności kontrolno-rozpoznawczych z zakresu ochrony przciwpożarowej w Komendzie Oddziału, Placówkach Straży Granicznej w celu zapewnienia właściwych warunków pracy/służby i wyeliminowania ewentualnych zagrożeń;-udział w opracowaniu i aktualizacji planów ochrony przeciwpożarowej oraz wewnętrznych zarządzeń i regulaminów dotyczących ochrowny przeciwpożarowej w Oddziale w celu zapewniania bezpiecznych warunków pracy/służby;-przeprowadzanie szkoleń w dziedzinie ochrony przeciwpożarowej w celu przekazania podstawowych zasad z ww. zakresu;-udział w ocenie projektów i dokumentacji dotyczącej modernizacji rozbudowy i budowy w obiektach Komendy Oddziału oraz Placówkach Straży Granicznej w celu zgłoszenia ewentualnych wniosków dotyczących uwzględniania wymagań ochrony przeciwpożarowej w projektach i sokumentacji;-przeprowadzanie praktycznego sprawdzenia organizacji oraz warunków ewakuacji w wytypowanych obiektach w Komendzie Oddziału oraz nadzorowanie praktycznego sprawdzenia organizacji i warunków ewakuacji w wytypowanych obiekatch w Placówkach Straży Granicznej w celu zapewnienia przygotowania do działania na wypadek ewentualnych zagrożeń;-sporządzanie i aktualizowanie instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla obiektów Oddziału, przy współudziale właściwych komórek organizacyjnych komendy Oddziału w celu zapewnienia właściwych warunków pracy/służby i wyeliminowania ewentualnych zagrożeń;-określanie rodzaju oraz miejsc rozmieszczenia podręcznego sprzętu gaśniczego, w tym także instrukcji przeciwpożarowych, znaków ewakuacyjnych i tablic informacyjnych z zakresu ochrony przeciwpożarowej oraz kontrola przestrzegania terminów legalizacji i przeglądu sprzętu gaśniczego w celu zapewnienia bezpieczeństwa przeciwpożarowego; -opracowywanie i przedkładanie Komendantowi Oddziału rocznej oceny stanu ochrony przeciwpożarowej w Oddziale w celu zapewnienia informacji oraz wniosków i zaleceń dotyczących podniesienia poziomu bezpieczestwa przeciwpożarowego
NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ KROSNO ODRZ. - 2018-04-06 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Obsługa hotelu
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Sprawowanie nadzoru nad pojedynczymi lub złożonymi projektami, zapewnienie ich przebiegu zgodnie z przyjętymi standardami i ustalonymi terminami, w tym nadzór nad założeniami badań w celu spełnienia kryteriów, produkcji dobrej jakości oraz odpowiedzialność za zalecenia wynikające z przeprowadzonych badań. Pomoc w szkoleniu zespołu w zakresie rozumienia i wdrażania dobrych praktyk konsumenckich. Wkład w osiąganie strategicznych planów departamentu oraz pomoc w zarządzaniu jego budżetem; wytyczanie i monitorowanie przestrzegania standardów korporacyjnych. Poszukiwanie ulepszeń w funkcjonowaniu istniejących metod zgodnie z dobrymi praktykami naukowymi. Wspieranie zespołu w tłumaczeniu informacji technicznych partnerom biznesowym. Zarządzanie wszystkimi aspektami prowadzonych badań jakościowych i ilościowych w tym integracji/powiązań danych opisowych i danych o konsumentach. Nadzór nad wdrażaniem CAD (Consumer Aided Design), w tym projektowanie programów badawczych i wszystkich funkcjonalnych elementów Mapowania Wiedzy, Wykresów Wartości, analizy i przedstawianie wyników. Praca na własnych projektach wymagających szerokiej wiedzy technicznej. Efektywne partnerstwo z działem badawczo-rozwojowym w celu zapewnienia zgodności ze strategicznymi celami biznesowymi. Dokonywanie analizy biznesowej dla wymaganych zasobów i znajdywanie strategii potrzebnych do zabezpieczenia tych zasobów. Wsparcie w zakresie ustalania priorytetów i delegowania zadań kolegom w celu realizacji rocznych planów. Kreowanie modelu lidera i zastępowanie starszego menedżera w razie potrzeby. W przyszłości możliwe zaangażowanie w efektywne i bezpieczne prowadzenie laboratorium sensorycznego, zarządzanie systemem jakości, zapewnienie zgodności z procedurami oraz najwyższymi standardami dot. pracy, środowiska, zdrowia i bezpieczeństwa. Wkład w prace zespołu CS Team poprzez uczestnictwo lub kierowanie zespołami z użyciem nowych metodologii. Współpraca i komunikacja ze specjalistami i naukowcami z innych krajów, szczególnie z krajami hiszpańsko- i portugalskojęzycznymi. Miejsce pracy: Fabryka czekolady, ul. Czekoladowa 1, 55-075 Bielany Wrocławskie.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta, usługi gastronomiczne, tankowanie paliw
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Lubsko (lubuskie)
praca na terenie UE
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Subkowy (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej a la carte oraz przyjęć okolicznościowych dla gości.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
Przygotowywanie śniadań i dań garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zamość (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków w przedszkolu.
KRAINA BAJEK Ilona Juszczak - 2017-10-20 - Cegłów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Praca w Krapkowicach.
EURO GROUP Łukasz Koszur - 2016-09-13 - Krapkowice (opolskie)