KUCHARZ Gda艅sk oferta pracy Restauracja Bellevue Adam Dopiera艂a
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽500 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, sporz膮dzanie zam贸wie艅 i receptur, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie zasad BHP, wymog贸w snaitarnych, HACCP>
Data publikacji: 2016-12-15
Lokalizacja: Gda艅sk (pomorskie)
Pracodawca: Restauracja Bellevue Adam Dopiera艂a
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Targ Rybny 10 AB, 80-838 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, sporz膮dzanie zam贸wie艅 i receptur, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie zasad BHP, wymog贸w snaitarnych, HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽500 - 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca 7 dni w tygodniu.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gda艅sk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽500 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, minimum 4 miesi膮ce do艣wiadczenia, orzeczenie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu. Miejsce pracy: Gda艅sk 艢r贸dmie艣cie. Kontakt telefoniczny: 511597050.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 4
Nazwa pracodawcy: Restauracja Bellevue Adam Dopiera艂a
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gda艅sku
Adres pracodawcy:
Targ Rybny 10 AB, 80-838 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gda艅sk
Gmina pracodawcy: Gda艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gda艅sk
Ulica pracodawcy: Targ Rybny
Numer budynku pracodawcy: 10 AB
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gda艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami BIOWAY, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w lokalu oraz znajduj膮cego si臋 w nim sprz臋tu, przestrzeganie przepis贸w BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw: kebab, frytki, sur贸wki i ich sprzeda偶. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy, wg. grafiku
Izmir D枚ner Kebab Mehmet Sadik Bekta艧 - 2018-03-16 - Opole (opolskie)
przygotowywanie da艅 -pizzy, da艅 obiadowych . Dbanie o sprz臋t w miejscu pracy, obs艂uga klienta.
VERONA TERESA MO艢CICKA - 2018-02-28 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
monta偶 instalacji elektrycznych
P.H.U."MGM-BUD" - Marzy艅ski Marek, Marzy艅ski Grzegorz - 2017-01-24 - Jarocin (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-03-27 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-07-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA 艁OZA - 2017-02-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-09-05 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. receptur restauracji (np. w艂oskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i normami obowi膮zuj膮cymi w 偶ywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy;Okres pr贸bny 2 miesi膮ce - umowa zlecenie, nast臋pnie umowa o prac臋. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z prze艂o偶onym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
Praca przy woku, przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2017-01-05 - Boles艂awice (pomorskie)
sporzadzanie potraw wg. okre艣lonego menu.praca w godz 12-20
Firma Handlowo-Us艂ugowa Hotel Anna Anna Wery艅ska - 2016-03-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
obs艂uga bezpo艣rednia klient贸w, udzielanie informacji konsumenckiej, utrzymywanie czysto艣ci na stanoiwisku pracy.
"PIWNICZKA U WIOLI" TADEUSZ PLUCI艃SKI - 2016-05-23 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 miesi膮c, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
EUREST POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okoliczno艣ciowych, obr贸bka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mi臋sa do obr贸bki termicznej, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppo偶.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (obiady, imprezy okoliczno艣ciowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres pr贸bny. Nast臋pnie umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Docelowo zatrudnienie na sta艂e.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MA艁A GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBA艃SKA - 2016-09-19 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
praca
PRZEDSI臉BIORRSTWO PRODUKCYJNO US艁UGOWO HANDLOWE PIWEX SP. Z O.O. Z SIEDZIB膭 W G艁OGOWIE M艁P - 2017-03-30 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrz膮dzanie da艅 wg. receptur, wydawanie da艅
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-02-12 - Wi臋kszyce (opolskie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, ryb, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Kr贸lewska (lubelskie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 w firmie ( w tm sanitariat贸w).
Firma Handlowo-Us艂ugowa "EWIMEX" Bogdan & Czes艂aw Pi艂at - 2016-09-13 - Tychy (艣l膮skie)
monta偶 zewn臋trznych sieci wodnych i kanalizacyjnych
Firma Us艂ugowo Handlowa Edward Krajcer - 2018-03-30 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej, ustalenie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Sp贸艂ka Jawna W.Boguslawska U.Malinowicz - 2017-04-03 - Renice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie surowc贸w do produkcji potraw typu: zupy, sur贸wki, dania jarskie i mi臋sne, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, porz膮dkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepis贸w BHP, eksponowanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRACE MECHANICZNE PRZY PRODUKCJI METALOWEJ OBUDOWY
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)