KUCHARZ Ko艂obrzeg oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-02-24
Lokalizacja: Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艂obrzeski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.02.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Adres pracodawcy:
Katedralna 46/48, 78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: ko艂obrzeski
Gmina pracodawcy: Ko艂obrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂obrzeg
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 46
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie i sprzeda偶 posi艂k贸w typu fast-food
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2016-04-01 - Turek (wielkopolskie)
monta偶 i demontaz dach贸w
DARIUSZ RAUBO US艁UGI D殴WIGOWE, MA艁A GASTRONOMIA; TORA-MED wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2017-03-28 - Ryn (warmi艅sko-mazurskie)
utrzymywanie, modernizacja i naprawy linii produkcyjnych oraz maszyn i urz膮dze艅
Badura Studio Sp. z o. o. - 2016-08-26 - Wadowice (ma艂opolskie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Z艂oczew (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - kuchnia polska.
Firma Handlowa "J.B.J.-艢wiat Chemii" s.c. Hurt-Detal, Jacek Nakielski, Jaros艂aw 艢migowski, Restauracja JBJ "Sobieski" - 2017-05-24 - Piwniczna-Zdr贸j (ma艂opolskie)
obs艂uga biura: telefon, kontakty z klientami
OKNA DEBOW Rafa艂 Prucnal - 2018-08-29 - D臋b贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyk臋
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i m艂odzie偶y w plac贸wce o艣wiatowej. Praca na 1/2 etatu, jednozmianowa w godz. 6.00-10.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTA艁CENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2016-11-16 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw na bazie surowc贸w i p贸艂produkt贸w.
Gospoda Podzamcze Anna O藕dzi艅ska Stare Drawsko - 2015-12-03 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
Zbieranie i analiza wymaga艅 technicznych oraz biznesowych. Tworzenie strategii biznesowej projekt贸w IT, opracowanie i organizacja procesu stworzenia/nowych produkt贸w/us艂ug. Tworzenie raport贸w analitycznych (finansowo - technicznych) na podstawie analizy rynkowej w j. angielskim, rosyjskim oraz polskim. Tworzenie strategii i ofert komercyjnych dostosowanych do poszczeg贸lnych segment贸w na rynku 艣wiatowym w j. rosyjskim, angielskim oraz polskim. Tworzenie plan贸w audyt贸w dzia艂alno艣ci i zarz膮dzanie sprawno艣ci膮 jego przeprowadzenia przez zesp贸艂 podporz膮dkowany - wystawienie podsumowuj膮cej opinii w r贸偶nych wersjach j臋zykowych. Opracowywanie i tworzenie schemat贸w automatyzacji system贸w zarz膮dzania struktur膮 (elementy programowania system贸w, tworzenie kod贸w programistycznych).
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy, da艅 obiadowych, utrzymanie czysto艣膰i w miejscu pracy, pomoc przy, obr贸bce wst臋pnej.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-06-06 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw. Ch臋ci do pracy. Wykszta艂cenie kierunkowe zawodowe.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-09-12 - Wejherowo (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw, pobieranie surowc贸w, zabezpieczenie towaru, obr贸bka produkt贸w, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Wykonywanie prac remontowo - porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Horyniec-Zdr贸j (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu, sprz膮tanie, zmywanie.
Niepubliczne Przedszkole "BAJKOWY DOM" - 2016-09-21 - Jab艂onna (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W ZGODNIE ZE ZLECENIAMI I PROFILEM ZAK艁ADU GASTRONOM.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATAGODZINY PRACY 07:00-16:00
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- zarz膮dzanioe kuchni膮- planowanie wsp贸lnie z intendentem jad艂ospis贸w- przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie da艅 kuchni polskiej i ukrai艅skiej.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny. Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przyrzadzanie 艣niada艅 i obiad贸w - kuchnia polska
S艁O艃CE Marek Ward臋cki ; 艁贸d藕 - OW "S艂o艅ce" w D膮bkach - 2016-05-25 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂kow - kebab贸w.Wymagania:- wykszta艂cenie podstawowe,- ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemilogicznych,- sta偶 pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2015-08-21 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilk贸, rozliczanieprodukt贸w, uk艂adanie jad艂ospis贸w
Szko艂a Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie prac kuchennych, gotowanie da艅 kuchni azjatyckiej, sprz膮tanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie garnk贸w i sprz膮tanie sprz臋tu kuchennego.Pracaw godz. 13-21
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japo艅skiej- kierowanie zespo艂em ludzi
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)