KUCHARZ Gniew oferta pracy SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 10 PLN
Zakres obowiązków: -Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
Data publikacji: 2016-07-20
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:27 Stycznia 2a, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
27 Stycznia 2a, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: 27 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 2a
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie posiłków.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 20.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa maszyn rolniczych, wykonywabie prac polowych i uprawa
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
praca w bibliotece
Zespół Szkół w Poświętnem Szkoła Podstawowa im. por. S. Lecha Pubiczne Gimnazjum im. 1 PLM ,, Warszawa" 05-326 Poświętn - 2016-08-18 - Poświętne (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (pizza, makarony, sałatki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzień pracy, dzień wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2017-09-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, szykowanie półproduktów, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Józefów (mazowieckie)
Gotowanie, smażenie
Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA - 2017-09-27 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie kanapek typu fast - food, dbanie o porządek na stanowisku
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"WOTO" S.C. WOJCIECH WIATROWSKI & MAGDALENA WIATROWSKA - 2017-03-06 - Turek (wielkopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Kawiarnia Muzealna Gołuchów - 2018-01-18 - Gołuchów (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Reda (pomorskie)
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
FIRMA GASTRONOMICZNA "DR" - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-02-04 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie, przygotowanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-04-16 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE/ TECHNIKUM ZAWODOWE LUB KURS W ZAWODZIE KUCHARZ, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY 10:00-18:00
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Marcelów (mazowieckie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00, kontakt osobisty w godz. 10.00-18.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-11-04 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, praca wg grafiku co drugi dzień po 12 h.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-06-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbałość o stanowisko pracy.Praca na 1/2 etatu, godziny do uzgodnienia (Pizzeria czynna w godz. 12.00-22.00). Istnieje możliwość pracy na peły etat.
Pizzeria "VERONA" -Przemysław Banasiak - 2018-01-10 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; prawo jazdy kat. C+E; mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych oraz uprawnienia do obsługi wózków widłowych; transport żywności na terenie kraju (baza w Gliwicach)
BR & WI "TRANS" RAFAŁ BRZOSTEK - 2016-11-14 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobów określonych jako "zdrowa żywność"z wyselekcjonowanych składników, samodzielne określenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagiełka - 2016-08-24 - Skórzewo (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków wg wskazań dietetyka, podawanie posiłków, dobór diety, żywienie osób obłożnie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków,
"Plaza" Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)