KUCHARZ Złotoryja oferta pracy JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
Data publikacji: 2018-07-26
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szpitalna 9, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca od 06.00-14.00, 06.00-18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno- epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Portowa 16G, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 16G
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.07.2018
Oferta pracy ważna do: 26.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
.
KABI BAR KAROLINA KABAT - 2017-02-27 - Czersk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz małej gastronomii, przygotowywanie pizzy
Kudzia Tomasz Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe - 2015-11-24 - Stryszawa (małopolskie)
Obróbka wstępna mięsa, warzyw oraz obróbka termiczna, Przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, a w efekcie końcowym gotowych wyrobów tj. pierogów, uszek, klusek śląskich, naleśników, krokietów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Nowa Wieś (małopolskie)
-Przygotowanie posiłków do szpitali,- Obróbka wstępna warzyw i owoców,- Porcjowanie ryb, mięsa,- Krojenie wędlin, serów,- Gotowanie zup.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Borowo (pomorskie)
Polerowanie, mycie, konserwacja powierzchni (osiedla mieszkaniowe). Praca Kraków - różne lokalizacje.
INVERO INTERNATIONAL EDYTA ABAKUMOWICZ - 2018-08-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i francuskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, zamawianie towarów.
IFRI Rabah Abizar - 2017-04-24 - Milanówek (mazowieckie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchnii chińskiej i wietnamskiej.
P.H.U. IMPORT-EXPORT SONY SONY NGUYEN - 2017-03-17 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i dań śniadaniowych, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz kuchni orientalnej (kuchnia japońska, tajska, koreańska), sushimaster
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw typu fast food
Land Food Spółka z o.o. - 2016-10-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
Pieczenie pizzy i przygotowywanie posiłków.
FUH Czat Renata Górnicka - 2018-05-14 - Alwernia (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i wydawanie z kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2016-05-09 - Krępsko (wielkopolskie)
Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-03-09 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, wydawanie konsumentom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2015-12-02 - Łask (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deserów
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2016-12-08 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielna mechanika pojazdów.Wymagane min. 2 letnie doświadczenie w zawodzie.
WIESŁAW JANCZAK - 2016-05-10 - Choszczówka Stojecka (mazowieckie)
wg zawodu
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2015-12-01 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, dań i posiłków przy użyciu pieca konwekcyjno-parowego, opracowywanie menu i przepisów
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Praca w kuchni. Wykształcenie pomaturalne, policealne.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "alusia" Marian Gruszka - 2016-08-18 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni chorwackiej, dbanie o smaki i estetykę potraw, zamawianie produktów, również w języku obcym, organizowanie przyjęć dla gości z zagranicy, praca w godz. 8-16 od poniedziałku do soboty - 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Raszyn (mazowieckie)
Wymagana dyspozycyjność, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku, książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAKŁAD USŁUG WIELOBRANŻOWYCH SZURA IWONA, MATEUSZ - 2018-01-08 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP i zasad higieny w kuchni
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-06-14 - Białystok (podlaskie)