KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Wodzisław Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
Data publikacji: 2019-09-26
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.10.2019
Data zakończenia pracy: 15.10.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość tradycyjnych receptur potraw kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Michalskiego 12, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Michalskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.09.2019
Data dodania oferty pracy: 26.09.2019
Oferta pracy ważna do: 09.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d33c7152bc3224fb9dd14c98ed114a98
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie tostów, hamburgerów, zapikeanek, mycie i korojenie warzyw, przygotowywanie koktajli, kaw, herbat i pozostałych produktów z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
obsługa maszyn spawalniczych
KALENBORN DELMA Sp z.o.o Strzegom - 2017-05-31 - Strzegom (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-06-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-przygotowywanie posiłków i potraw-sprzątanie miejsca pracy-uczestnictwo w organizacji nowych koncepcji kulinarnych
Gwiazda Morza Hotel Management Sp zoo; spółka komandytowa - 2019-08-06 - Władysławowo (pomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, dbałość o czystość w pomieszczeniach: jadalni, kuchni, zaplecza, naczyń oraz wydawanych posiłków
VIII Liceum Ogólnokształcące Samorządowe w Częstochowie - 2018-08-16 - Częstochowa (śląskie)
Praca w kuchni zbiorowego żywienia w Ośrodku w Wandzinie.Proces przygotowywania posiłków: obróbka warzyw i mięs.Obsługa urządzeń kuchennych.
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2018-04-09 - Wandzin (pomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Radom (mazowieckie)
segregacja artykułów spożywczych, mięsa w chłodni, przygotowywanie półproduktów i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagania: wykształcenie srednie - kucharz, staż pracy 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;- Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mięsa;- Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- Odkładanie próbek wydawanej żywności zbiorowej;- Wypełnianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napojów i deserów;- Utrzymywanie na nieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;- Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIRAMIDA sp. z o.o. - 2015-11-25 - Tychy (śląskie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłodpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm żywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Łęczyca (łódzkie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem( gotowanie pierogów). Praca w godz: 10-18.
Krzysztof Luczek - 2018-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2015-08-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Szpachlowanie i malowanie ścian w budynkach mieszkalnych.Praca na terenie kraju, w delegacji.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe, dokładność rzetelność, możliwość przyuczenia do zawodu.Wynagrodzenie: 21 zł -23 zł /h + premia,po 3 m-cznym okresie próbnym umowa na czas określony
ERBUD OPERATIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-14 - Jasionka (podkarpackie)
Cięcie na pile formatowej, oklejanie na oklejarce, składanie mebli, montaż u klienta.
LIMBA Lilia Piątkowska - 2018-03-09 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Praca przy produkcji ciasta
PPH "ALEKSANDRA"S.C. Aleksandra Rycharska, Michał Parkitny - 2016-07-29 - Kłobuck (śląskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Żyrardów (mazowieckie)
- przyrządzanie dań kuchni japońskiej- umowa zlecenie na okres 3 lat- praca na 2 zmiany w godzinach 11-23
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchnii hotelu przy sporządzaniu portaw
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Żagań (lubuskie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie potraw sprzątanie kuchni, zamawianie produktów
KRISHNA INTERNATIONAL Sp. z o.o - 2016-07-28 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych i deserów
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kotarwice (mazowieckie)