KUCHARZ K/M (KUCHNIA ARABSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA ARABSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2015-12-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA ARABSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 28.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kuchnia arabska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne; do艣wiadczenie zawodowe: 2 lata na stanowisku kucharza; umiej臋tno艣ci: przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej maroka艅skiej. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 13.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adam贸w (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Besko (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomo艣膰 potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca da艅 i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0014.00-22.00Praca r贸wnie偶 w weekendy
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
kucharz w lokalu gastronomicznym
VEGE-ZONA Roman Bartosiak - 2016-04-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
praca wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- wykonywanie podstawowych czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowanie posi艂k贸w - przesrzeganieprzepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie 偶ywienia zbiorowego- stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej- dba艂o艣膰 o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
w/ stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Sejny (podlaskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA US艁UGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-03-20 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
praca na kuchni, przygotowanie potraw, prace porz膮dkowe (zmywanie naczy艅)
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Pu艅sk (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-03-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukra艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Zakopane (ma艂opolskie)
Gotowanie posi艂k贸w
Edyta Opolska - Osuch "Karczma Maciejka" - 2017-09-22 - Polesie (lubelskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Konikowo (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie oraz przygotowywanie posi艂k贸w
STO艁脫WKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
Zgodny ze stanowiskiem; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach 10-17;
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2015-12-10 - S艂upsk (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" S艁AWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (艣l膮skie)
-Pomoc w przygotowaniu: ciep艂ych da艅, zminych, da艅 艣niadaniowych dla klient贸w indytwidualnych i zorganizowanych grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂kow, obr贸bka010118
"FOLWARK FOLI艃SKICH" Maria Foli艅ska - 2017-11-14 - Wysoka (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
S艂omka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej S艂omka Marian S艂omka - 2017-06-14 - Pilawa (mazowieckie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z da艅 m膮cznych (pierogi)
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
WYPOSA呕ENIE 2015 RPO DLA OSOBY POWY呕EJ 30 ROKU 呕YCIA ORAZ ZAREJESTROWANEJ MIN 30 DNI W PUP D臉BICA
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Czarna (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Brod艂a (ma艂opolskie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, min. 4 letnie do艣wiadczenie zawodowe. O艢RODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Le艣na 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Sp贸艂ka z o. o. - 2016-12-09 - Lubniewice (lubuskie)