KUCHARZ Wrocław oferta pracy Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 630 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni w Szkole Podstawowej miejsce pracy: ul. Suwalska 5, Wrocławpraca 6:30-17:00 do uzgodnienia Sala G
Data publikacji: 2017-07-05
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suwalska 5, 54-104 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni w Szkole Podstawowej miejsce pracy: ul. Suwalska 5, Wrocławpraca 6:30-17:00 do uzgodnienia Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 630 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie zależne od stażu pracy od 2630
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 630 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe- kierunkowe, staż pracy bez znaczenia, aktualna książeczka sanepidowska.
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 12
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Suwalska 5, 54-104 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Suwalska
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: RP.411-273/10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2017
Oferta pracy ważna do: 07.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Czynności porządkowe, opieka nad podopiecznymi.Pomoc przy wydawaniu posiłków, karmieniu itp.
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Sanniki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni ormiańskiej
ZORRO Zorik Harutyunyan - 2016-07-14 - Sochaczew (mazowieckie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:11-1717-24
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2017-12-05 - Mielec (podkarpackie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
WEDŁUG ZAKRESU
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie pierogów, zup ukraińskich i kresowych, gołąbków, krokietów kresowych, naleśników kresowych i innych potraw ukraińskich i kresowych, praca w zespole ukraińskojęzycznym. Praca w ramach umowy zlecenie w Szczyrku. Proponowane wynagrodzenie 13 zł brutto na godzinę.
META INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Szczyrk (śląskie)
prowadzenie sekretariatu
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Raciszyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Maniowy (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ZAKŁADY MIĘSNE "ZAKRZEWSCY" Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna - 2015-12-02 - Kosów Lacki (mazowieckie)
przygotowanie posiłku , dbanie o porządek
TIR-COMPLEX Tomasz Szafrański - 2016-03-23 - Psary Małe (wielkopolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
BURSA SZKOLNA W KOŃSKICH - 2017-06-21 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw zimnych i gorących ,praca w kuchni zgodnie z zawodem
Działalność Gastronomiczna MDS Restauracja Motel MDS - 2018-07-20 - Wielichowo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej oraz podawanie klientowi.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Płońsk (mazowieckie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Żyznów (podkarpackie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2017-06-30 - Poniatowa (lubelskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowanie dań, deserów wg kuchni serbskiej,- przygotowanie potraw dla kuchni serbskiej (dania regionalne).
"LIPIŃSKI" Marcin Lipiński - 2017-08-30 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Kusa Wojciech Usługi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie surówek i sałatek, gotowanie zup i sosów, przygotowanie wyrobów mącznych smażenie mięs wieprzowych i drobiowych, zapoznanie się z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czystości na stanowisku pracy, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), posługiwanie się narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczyń oraz sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
HOTEL OTOMIN Katarzyna Stangrecka Stanisław Pochroń-Frankowski S.C. - 2016-03-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków według standardów panujących w restauracji, dbanie o czystość na stanowisku pracy, pomoc szefom kuchni itp.
RESTAURACJA "JEDNOŚCI 16" Patrycja Pabich - 2017-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Sprzedaż art. sportowych
PPH MAREX Marek Safaryn - 2016-04-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
gotowanie w kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczenia, min. 3-letnie doświadczenie, znajomość selekcji zwierząt futerkowych. Wyselekcjonowanie zwierząt futerkowych w ilości 11 100 szt.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Dębowiec (wielkopolskie)
-przygotowanie posiłków, zarządzanie produktami spożywczymi
"AMID PRESTIGE. MIKOŁAJCZYK & MICHOŃ. SPÓŁKA JAWNA" - 2017-05-19 - Chrusty (świętokrzyskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Łobez (zachodniopomorskie)