KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2018-08-02
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na II zmiany, praca na terenie Poznania
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiście, telefonicznie i e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.08.2018
Data dodania oferty pracy: 02.08.2018
Oferta pracy ważna do: 01.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-01-18 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, sprzątanie, praca 8 godzin dziennie w godz. 9-24
Jagoda Nowakowska "Habib Kebab" - 2018-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wyrób mięsa typu kebab.Praca od poniedziałku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw (sałatki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
monitorowanie źródeł finansowania i zasad ubiegania się o ufundusze pomocowe i rozwojowe dla instytucji kultury, pozyskiwanie funduszy dla projektów instytucji, przygotowanie i składanie wniosków o dofinansowanie, weryfikowanie zgodności realizacji zadań z harmonogramem, koordynowanie realizacji oraz bieżących zmian w realizacji projektów, przygotowanie korespondencji dot. poszczególnych projektów, współpraca z komórkami merytorycznymi zaangażowanymi w realizację projektów, przygotowanie raportów, rozliczeń i sprawozdańwraz z niezbędną dokumentacją poszczególnych projektów, współpraca przy pozyskiwaniu sponsorów i realizacji umów sponsorskich do wskazanych projektów, stałe zatrudnienie, uczestnictwo w ciekawych projektach instytucji artystycznej, możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
TEATR WIELKI im. ST. MONIUSZKI - 2018-04-13 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie, gotowanie i wydawanie potraw
Agroturystyka "Przysiółek Kresy" Paulina Pilińska - 2016-01-22 - Parzno (łódzkie)
Kucharz
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-05-10 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace w kuchni (jadłodajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Płock (mazowieckie)
Branża hotelarska-przygotowywanie dań wg receptur i składników kuchni bałkańskiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
produkcja i montaż mebli
Brenkus Edward Zakład Stolarski - 2016-02-17 - Brody (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-10-17 - Suchoraba (małopolskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z reecepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywancyh potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Serock (mazowieckie)
przygotowanie dań/posiłkow wg norm, receptur, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych
"BC CLUB 6" Spółka Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Głogów (dolnośląskie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
wg.zawodu
Szary s.c. Elżbieta Szary, Mirosław Szary - 2016-08-30 - Michałowice (małopolskie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej
DOMINIK PIECZARA F.H.U. AMEX - 2015-12-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno Handlowa AS - 2016-05-10 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku pomiędzy godz. 7.00-22.00 na 2 zmiany lub w ruchu ciągłym.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-30 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie posiłków w jadłodajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
eksponowanie towaru, obsługa klienta, kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Mikstat (wielkopolskie)
Obróbka warzyw i owoców, utrzymanie czystości na kuchni, obróbka wstepna potraw, przestrzeganie zasad HACCAP, GAP i GMP
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Sarnów (śląskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja DES KAISERS PAVILLON Griehl Bernd - 2015-12-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2017-05-05 - Tujsk (pomorskie)