KUCHARZ R66/4462-1703/17 Włocławek oferta pracy STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA
Stanowisko: KUCHARZ R66/4462-1703/17
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Data publikacji: 2017-11-17
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NOWCY 12, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R66/4462-1703/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.11.2017
Data dodania oferty pracy: 16.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla uczniów szkoły, 90 osób.
Szkoła Podstawowa nr 33 - 2017-10-10 - Częstochowa (śląskie)
- Organizowanie szkoleńzgodnie z określonymi wytycznymi - współpraca z trenerami i firmami szkoleniowymi - prowadzenie dokumentacji szkoleniowej- monitoring i sporządzanie sprawozdań ze szkoleń.
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Lipinki Królewskie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SYLMAR - 2016-05-04 - Starachowice (świętokrzyskie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 145 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność: 9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja garmażeryjna
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
tworzenie dań degustacyjnych, przygotowywanie cateringu,
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Kraków (małopolskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i składek Zus do 30 roku życia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-03 - Parzęczew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zamówień,odbieranie dostaw,utrzymanie czystości i ładu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
ADMAR Adam Ruciński - 2017-01-23 - Nieborów (łódzkie)
nauczanie przedmiotów mechanicznych oraz samochodowych
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-04-24 - Rząska (małopolskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-01-04 - Zakliczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, śniadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Istebna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni w wysokiej temperaturze
FIT KITCHEN Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
kuchnia grecka i włoska
Tawerna "U GREKA "- Grzegorz Rzymski - 2016-09-19 - Białystok (podlaskie)
Pomoc przy projektowaniu, obsługa urządzeń biurowych, obsługa klienta.
Katarzyna Dusza-Bednarek - 2016-04-21 - Marszowice (małopolskie)
pomoc przy przyrządzaniu posiłków
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)