KUCHARZ Starachowice oferta pracy SYLMAR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-04
Lokalizacja: Starachowice (świętokrzyskie)
Pracodawca: SYLMAR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 12, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Starachowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starachowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Starachowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w żywieniu zbiorowym
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: SYLMAR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Adres pracodawcy:
1 Maja 12, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: starachowicki
Gmina pracodawcy: Starachowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Starachowice
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2016
Oferta pracy ważna do: 03.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie i wydawanie potraw
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw.
Kamień Country Club Sp z o.o. - 2018-04-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Żagań (lubuskie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Byczyna (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji dla ok 27 osób,utrzymywanie porządku w kuchni i stołówce. Kontakt z pracodawcą: 694125807.
DOMEK Z SERCEM s.c. BRYGIDA NOWAK, VIOLETTA PAWLUS - 2016-04-19 - Radwanice (dolnośląskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Tczew (pomorskie)
Przyrządzanie potraw - zapewnienie wysokiej jakości wydawanych dań oraz odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw. Utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
ŚLIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zakład Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zakład Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - Kęty (małopolskie)
Przygotowanie posiłków oraz ciasta na pizze
"SiM" Kinga Liszka - 2016-10-14 - Bochnia (małopolskie)
Praca w pizzerii nocnej, przygotowywanie pizzy.
TT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WAŁĘGA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-01-04 - Puławy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Słoneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Puławy (lubelskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-05-23 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
DBANIE O WŁAŚCIWY PRZEWÓZ TOWARÓW
Z.P.H.U. "ANDROKOP" ANDRZEJ BILSKI - 2018-03-14 - Sompolno (wielkopolskie)
Nauczyciel bibliotekarz
Szkoła Podstawowa nr 2 Władysławowo - 2018-08-24 - Władysławowo (pomorskie)
Sporządzanie potraw dla podopiecznych Ośrodka i Klientów Restauracji. Zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem. Obróbka wstępna surowców. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw.
Dolnośląskie Stowarzyszenie Na Rzecz Chorych Długotrwale Unieruchomionych "Niebieski Parasol" - 2018-11-22 - Chojnów (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań typu fast food
BONUM TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-13 - Suchowola (lubelskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kraków (małopolskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzetem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właścicwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obróbka stępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierajacych: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desry, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż produktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Libiąż (małopolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2017-10-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)