KUCHARZ Zgorzelec oferta pracy SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie potraw
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bohater贸w Getta 5, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgorzelec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgorzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zgorzelec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.11.2016
Data zako艅czenia pracy: 03.12.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: solidno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Bohater贸w Getta 5, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Bohater贸w Getta
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja "ZIELONA PIETRUSZKA"
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.11.2016
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 03.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, wykonywanie przetwor贸w m膮cznych oraz przetwor贸w. pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-ce. Godziny pracy - dwie zmiany w zakresie: pn. - ndz. 08.00 20.00, 06.00 - 14.00. Zatrudnienie od maja 2018r.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RZADKOWIE - 2018-04-06 - Rzadkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
PRZESTRZEGANIE HACCP, GOTOWANIE POSI艁K脫W, PRZYGOTOWANIE CATERING脫WWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢C KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MINIMUM 2 LAT DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Opoczno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej: barszcz, placki, papmpuchy. Praca na umow臋 zlecenie, 70 godzin pracy w miesi膮cu. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, list zakup贸w
MT CONSUS MACIEJ SITARZ - 2016-06-24 - Jawor (dolno艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-05-24 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (艣l膮skie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
STO艁脫WKA SZKOLNA, PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
SONATINA MARIOLA OLASIK - 2017-09-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2018-01-02 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
Kucharz
"GRE'KA" s.c. Katarzyna Kuszaj, Teresa Kulpa - 2016-03-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykszta艂cenie - 艣rednie zawodowe o kierunku gastronomicznym, do艣wiadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetno艣ci: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, przestrzeganie termin贸w bada艅 okresowych, wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowanie produkt贸w i surowc贸w do gotowania ; Przygotowanieposi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia zbiorowego dzieci i m艂odzie偶y;kieruje prac膮 pomocy kuchennej ; Dora藕nie zast臋puje intendenta wrazie jej nieobecno艣ci polegaj膮cej na pobieraniu produkt贸w zmagazynu do produkcji i ewidencjowanie na raportach ilo艣ciowo. praca od 7-15
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-05-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie kebab贸w.
Mohamed Mohamed Ali Restauracja "FARAON" - 2017-02-24 - Przeworsk (podkarpackie)
sprzedarz art. spozywczo-przemys艂owych
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jadlospisem i normami 偶ywieniowymi, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Konstantyn贸w (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
-
SZALONE WIDELCE Aneta Bazyluk - 2016-05-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka 偶ywno艣ci. Wydawanie posi艂k贸
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej na bazie autentycznych produkt贸w,wprowadzeniedo menu ludowej i wiejskiej kuchnii ukrai艅skiej.
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2016-10-21 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zgodfny
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie ca艂odziennych posi艂k贸w (艣niada艅, obiad贸w, kolacji) dla mieszka艅c贸w DPS zgodnie z jad艂ospisem (w tym diety). Praca na ca艂y etat lub p贸艂 etatu, od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Spo艂ecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepe艂nosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-03-23 - Brwin贸w (mazowieckie)
lepienie pierog贸w, klusek itp.
DOM-LUX Przedsi臋biorstwo Handlowe J.J Suchowierscy sp.j. - 2017-08-11 - Che艂m (lubelskie)
wg stanowiska
KARCZMA " M艁YN" S.R.O. Sp. z o.o Oddzia艂 w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "TIM", M. Ma艂dzi艅ski - 2017-02-21 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie 艣niada艅 dla go艣ci hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek gastronomia, sta偶 pracy 6 miesi臋cy, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni indyjskiej, znajomo艣膰 receptur kuchni indyjskiej. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-06-22 - Rumia (pomorskie)