KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób powyżej 45 roku życia. Gotowanie w jadłodajni, umiejetność smażenia pieczenia potraw, lepienia pierogów. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
Data publikacji: 2018-07-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób powyżej 45 roku życia. Gotowanie w jadłodajni, umiejetność smażenia pieczenia potraw, lepienia pierogów. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Data zakończenia pracy: 28.02.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia, minimum sanitarne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.07.2018
Data dodania oferty pracy: 11.07.2018
Oferta pracy ważna do: 01.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
, PRZYGOTOWYWANIE DAń KUCHNI ARMEŃSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE MENU, nadzór nad jakością podawanych dań
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-09-23 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Zajazd "EDEN" RYSZARD STACHURSKI - 2016-04-28 - Napierki (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-05-02 - Większyce (opolskie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-08-02 - Turek (wielkopolskie)
obsługa maszyn, które są częścią linii produkcyjnej; obsługa procesu wytłaczania; przygotowanie surowców do produkcji; czyszczenie urządzeń.
FLEX FILMS EUROPA Sp. z o.o. - 2016-11-14 - Września (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, restauracji do przyjęcia gości, wydawanie potraw, dbanie o estetykę dań, dbanie o porządek
Adrian Salamon Creative Investment - 2016-08-25 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (wielkopolskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłkow, obróbka010118
"FOLWARK FOLIŃSKICH" Maria Folińska - 2017-11-14 - Wysoka (lubuskie)
j.w.
Przedszkole Nr 156 - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
nauczyciel technologii informacyjnej na kwalifikowanym kursie zawodowym i informatyki w liceum CKU Nr 2 przy Zakładzie Karnym we Włocławku
ZAKŁAD KARNY WŁOCŁAWEK - 2018-07-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań kuchni grusińskiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słupsk (pomorskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: od 15,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt e-mail: katarzyna.szlenzok (at) onet.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-29 - Katowice (śląskie)
odzież robocza
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Produkcyjne "EGO" Czesław Godlewski - 2017-11-20 - Białystok (podlaskie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej i gruzińskiej, tworzenie kart menu, wprowadzanie nowych dań, przygotowywanie potraw, znajomość zasad dot. żywienia
OŚRODEK SPORTU I REKREACJI Jan Tyrała - 2016-08-30 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
Kierowanie ciągnikami rolniczymi oraz obsługa maszyn współpracujących z ciągnikiem.
"UNI-AGRO" Sp. z o. o. w Mazurowie - 2016-09-08 - Mazurowo (warmińsko-mazurskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
pomoc kuchenna, oferta stażu dla osób z II profilem w ramach programu Nowe horyzonty(art. 49 pkt. 2, 4-6)
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Czarna Białostocka (podlaskie)
Przygotowywanie dań.
RESTAURACJA, PIZZERIA "NEAPOL" - 2016-04-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg, Sławomir Kalisz,w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-04-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
gotowanie w restauracji a-la-carte
Krüseliner Seeschänke - 2017-02-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-02-16 - Mońki (podlaskie)