KUCHARZ Wyszków oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, racjonalne gospodarowanie towarami, dbałość o jakość wydawanych potraw, dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.
Data publikacji: 2018-01-12
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Komunalna 2, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, racjonalne gospodarowanie towarami, dbałość o jakość wydawanych potraw, dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2100 zł + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dokładność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na stanowisku kucharza w okresie trzech ostatnich lat
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "MLEKS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Komunalna 2, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Komunalna
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: HANDEL
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.01.2018
Data dodania oferty pracy: 11.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, adana, kebab, dolma, manty, kofte, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Wisegate Spółka z o.o. - 2018-08-16 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie oryginalnych dań kuchni chińskiej wg oryginalnych procedur, praca w godzinach 09.00 - 24.00, praca w S-cu, ul. Warszawska 12 + miejsce wskazane przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Sosnowiec (śląskie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
- sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
INP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla m.in. dzieci według odpowiednich zasad żywienia, opracowywanie jadłospisu, dbanie o przestrzeganie przepisów BHP i HACCP, nadzór nad pracą pomocy kuchennej, praca od poniedziałku do piątku w godz. 07.00-15.00
Brzeska Katarzyna Przedszkole KOZIOŁKI - 2015-12-01 - Kanie (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
nadzór nad drukiem z roli na rolę i druku arkuszowego offsetowego, sprawdzanie poprowności kolorystycznych wydruków, porównywanie kolorystyki przyrządami
DRUKARNIA "FRANCZAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków wg zamówień gości restauracjiorganizacja pracy zespołuzamawianie towarukierownik zmiany
Chata Olimpijczyka Jasia I Helenki H. Legierska, J. Legierski S.C. - 2017-01-12 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości artykułów spożywczych. Planowanie jadłospisu, dbanie o asortyment, kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji, utrzymywanie kuchni w czystości, współpraca z pracownikami, właścicielem, klientami. Praca w godz.: 11-19. Umowa o pracę tymczasową. Przewidywany okres zatrudnienia: 18 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: VIS Sp. z o.o., ul. Ruska 47/48, 50-079 Wrocław.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji zgodnie z obowiązującą kartą, przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie wymogów sanitarnych, dbanie o czystość miejsca pracy, urządzeń i sprzętu
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-09-27 - Świdnica (dolnośląskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-02-22 - Kowanówko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc w opiece nad dziećmi do lat 3
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie dań, potraw i dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie potraw. Utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Kucharz zobowiązany jest w swojej pracy przestrzegać ściśle wewnętrznych przepisów dotyczących prowadzenia kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Jaczów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-02 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
RESTAURACJA PIZZERIA VALENTINO Piotr Sznabel - 2016-05-19 - Bełchatów (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie: brak wymagań; możliwość zdobywania cennego doświadczenia przy tworzeniu dań z jednej z najciekawszych kuchni świata, szkolenie stanowiskowe rozwijające umiejętności, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością i estetyką serwowanych dań, planowanie i zamawianie produktów, dbanie o porządek i higienę w kuchni(godziny pracy 7-15, 15-23)
PETRODOM PALIWA Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie menu i przygotowanie według posiłków, wydawanie posiłków, deserów, nadzór nad jakością zamówień. Praca w godzinach 11:00-22:00. Oferta pracy w ramach programu skierowanego dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Sufczyn (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Niekłań Wielki (świętokrzyskie)
Produkcja wyrobów betonowych
Handel Usługi Produkcja Witan Czesław - 2016-04-04 - Pęclin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Kaliski" Paweł Kaliski - 2018-01-10 - Rzepin (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy 7.00- 15.00; okres zatrudnienia 15.05.2017 - 15.05.2018. Kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny w celu ustalenia terminu spotkania
BURY-TURYSTYKA S.C. JAN BURY ŁUKASZ BURY - 2017-03-09 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2018-09-26 - Brzesko (małopolskie)
-Bieżąca obsługa maszyn i urządządzeń-Dbałość o jakość produktu-Kontrola jakości wyrobu gotowegoKontakt: telefon 58 767-59-33; e-mail: praca (at) assel.pl
ASSEL SP Z O.O - 2016-06-22 - Pruszcz Gdański (pomorskie)