KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji, utrzymywanie kuchni w czystości, współpraca z pracownikami, właścicielem, klientami. Praca w godz.: 11-19. Umowa o pracę tymczasową. Przewidywany okres zatrudnienia: 18 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: VIS Sp. z o.o., ul. Ruska 47/48, 50-079 Wrocław.
Data publikacji: 2018-11-09
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji, utrzymywanie kuchni w czystości, współpraca z pracownikami, właścicielem, klientami. Praca w godz.: 11-19. Umowa o pracę tymczasową. Przewidywany okres zatrudnienia: 18 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: VIS Sp. z o.o., ul. Ruska 47/48, 50-079 Wrocław.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: szkoła zasadnicza zawodowa gastronomiczna - ukończona, staż pracy: rok na podobnym stanowisku, umiejętności: przygotowywanie posiłków zgodnych z menu firmy - głównie posiłki-potrawy z owoców morza, kultura osobista, aktualna książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
danePracodawcy_nrKraz: 19423
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2018
Oferta pracy ważna do: 04.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków według karty dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Mała Gastronomia Ratyna Elżbieta - 2017-10-19 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymanie czystości, prace porządkowe.Mile widziane doświaczenie w pracy na kuchni.
PIRI PIRI Olga Szewczyk - 2017-10-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kraków (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
RPO m.in. uzupełnianie bazy danych o nazwiska niowych kandydatów, uaktualnianie danych osobowychm, przeprowadzanie rozmów telefonicznych z kandydatami, w celu zaproszenia ich na rozmowę kwalifikacyjną, sprawdzanie znajomości jezyka obcego u kandydatów do pracy, rekrutacja na stanowiska pracy tymczasowej
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczków (opolskie)
Przygotowanie dań
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-06-03 - Sominy (pomorskie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dań kuchni grusińskiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Białystok (podlaskie)
Branża gastronomiczna. Praca z mięsem, marynowanie, panierowanie, smażenie, praca z olejem
AmRest sp. z o.o. - 2017-04-26 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Produkcja i przygotowywanie dań zgodnie ze standardami.Utrzymywanie miejsca pracy w idealnym porządku.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności wykonywania potraw kuchni wietnamskiej; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, sporządzanie list zakupów
"Pruszynka" Gastronomia Piotr Pruszyński - 2018-09-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6.30 - 14.30 w Przedszkolu Różany Dworek na Ogrodach. Po okresie próbnym umowa o pracę.
POŁÓW I SPRZEDAŻ RYB KOŁ 188 KURCZYŃSKA KRYSTYNA - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
według stanowiska
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-05-29 - Michałowice (małopolskie)
kompletowanie i przygotowanie do wysyłki towarów, zabezpieczenie toawrów przed uszkodzeniem w rtrakcie transportu do odbiorcy, rozkładanie towaru na półkach magazynowych, przygotowanie towaru i zamówień zgodnie ze specyfikacją, dokonywanie wizualnej kontroli jakości
JDM POLAND Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie i rozdział korespondencji, obsługa urządzeń biurowych, redagowanie pism służbowych, prowadzenie prac administracyjnych, zawieranie umów z najemcami, nadzór nad służbą ochrony mienia
ZMUW ENGINEERING Sp. z o.o. - 2018-06-11 - Sosnowiec (śląskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii,
EDEN Paweł Bielecki - 2018-04-20 - Ławki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "GRYF" Międzywodzie - 2018-03-07 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przyrządzanie tradycyjnych potraw kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa klienta, wykładanie towaru, przyjmowanie towaru, obsługa terminali, utrzymanie czystości, sprawdzanie terminów przydatności, obsluga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przewóz towarów wywrotką
Firma Transportowo-Handlowa " TOMEX " - 2017-09-28 - Józefów (lubelskie)
Samodzielny kucharz w ośrodku wypoczynkowym w Porębie
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2016-06-10 - Poręba (małopolskie)
technik- recepcjonista
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
produkcja wyrobów firmowych
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)