KUCHARZ Sandomierz oferta pracy 1.Obsługa Ruchu Turystycznego 2. EURO-TRADE s.c. Hubert Zając 3. AGRO TEAM s.c. Hubert Zając 4. TECH-SERWIS s.c. H. Zają
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Sandomierz (świętokrzyskie)
Pracodawca: 1.Obsługa Ruchu Turystycznego 2. EURO-TRADE s.c. Hubert Zając 3. AGRO TEAM s.c. Hubert Zając 4. TECH-SERWIS s.c. H. Zają
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 4, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sandomierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sandomierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sandomierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 30.06.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie bez znaczenia, wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
1.Obsługa Ruchu Turystycznego 2. EURO-TRADE s.c. Hubert Zając 3. AGRO TEAM s.c. Hubert Zając 4. TECH-SERWIS s.c. H. Zają
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sandomierzu
Adres pracodawcy:
27-641 Świątniki 107, powiat: sandomierski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawcą telefoniczny 570 991 070 lub CV składać osobiście w Karczmie Zamkowej ul. Krakowska 4 , Sandomierz
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: sandomierski
Gmina pracodawcy: Obrazów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świątniki
Numer budynku pracodawcy: 107
Profil działalności pracodawcy: Karczma Zamkowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sandomierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2017
Oferta pracy ważna do: 22.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Montaż i demontaż form wtryskowych, montaż i demontaż oraz regeneracja wykrojników i tłoczników. Praca w Kozach.
"ZABI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-25 - Kozy (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Sieradz (łódzkie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Skarbimierz (opolskie)
Praca w kuchni restauracji hotelowej( Hotel Ibis), przygotowywanie posiłków, przestrzeganie procedów HACCP.
Hekon Hotele Ekonomiczne S.A. - 2016-04-19 - Częstochowa (śląskie)
czynności związane z przygotowywaniem posiłków
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE "HONORATY" s.c. Alicja Musolf, Renata Musolf, Wiesława Statkiewicz - 2018-02-21 - Chojnice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Świdnik (lubelskie)
Obsługa kuchni bankietowej.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Tczew (pomorskie)
obsługa ciągnika rolniczego oraz maszyn rolniczych, praca w gospodarstwie wielopowierzchniowym
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Fundamex" s.c. Adam Jarząb Jolanta Jarząb - 2017-03-30 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Brenna (śląskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie ciasta na pizzę, robienie pizzy, sałatek, makaronów, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz w zakładzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-04-03 - Tuszyn (łódzkie)
obsługa koparko-ładowarki
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANO-USŁUGOWE "BUDGAR" GARBOŚ ALEKSANDER - 2018-07-18 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Trzciel (lubuskie)
prowadzenie dokumentacji placówki,obsługa sprzętu biurowego,zarządzanie księgozbiorem i wyposażeniem placówki
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowanie harmonogramu, sprawdzanie I monitorowanie prac, które są niezbędne do realizacji projektuWspieranie menagera w zakresie planowania materiałów dla danego terenuSporządzanie dziennych tygodniowych I miesięcznych raportów na temat postępów
Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. - 2017-03-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka metali, nakładanie powłok na metale
Firma Wielobranżowa "Chronos-Praecision" Andrzej Rewiński - 2016-11-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Prace biurowe
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej: pierogi, naleśniki, kotlety, zupy tradycyjne
POLHOLDING ANNA POL - 2016-06-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni arabskiej. Znajomość produktów i dań arabskich. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Zamawianie towarów i produktów. Konieczny dobry arabski do korzystania z receptur kuchni arabskiej.
IFRI Rabah Abizar - 2017-02-08 - Milanówek (mazowieckie)
Pracownik gastronomiczny. Możliwość zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-10-15 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska. Przyrządzanie potraw wietnamskich, azjatyckich.
"VAN HAU" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-11-14 - Daszyna (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
,zakres czynności: samodzielne przygotowywanie różnego rodzaju potraw, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach zgodnie z zamówieniami klientów, dbanie o jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestrów HACCP.zakres czynności: przyjmowanie zamówień od klientów, dbanie o odpowiednią ekspozycję towarów, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat ważności towarów, produktów, dbanie o właściwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porządkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)