KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPOŃSKA I EUROPEJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPOŃSKA I EUROPEJSKA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA JAPOŃSKA I EUROPEJSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2019
Data zakończenia pracy: 27.02.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia ukraińska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia japońska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie - brak lub niepełne podstawowe; 3 miesiące doświadczenia zawdowego; znajomość kuchni japońskiej i europejskiej, w tym ukraińskiej; podstawowa znajomość języka angielskiego. Obowiązki: przygotowywanie dań kuchni japońskiej i europejskiej, w tym ukraińskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy ważna do: 25.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i gotowanie posiłków. Praca na ul. Wysłouchów.
KRAKOWSKA SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2016-06-03 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i wyrobów garmażeryjno cateringowych
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie - 2016-09-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
prace kucharskie,przygotowywanie potraw wg. przepisów
Remes Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Opalenica (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw ,obsługa urządzeń kuchennych,obróbka wstępna warzyw ,ryb,mięs
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Siedlce (mazowieckie)
organizacja zaopatrzenia obsługiwanie klientów, przygotowanie towaru do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gniezno (wielkopolskie)
Prace przy obsłudze grilla w restauracji, przygotowanie mięsa na grillu, pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Katowice (śląskie)
ślusarz
SDK Spółka z o.o. w Ostródzie - 2017-03-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
robienie pizzy, przygotowywanie składników
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań
L&P Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
• doręczanie korespondencji i przekazów pieniężnych,• budowanie pozytywnych relacji z klientami,• realizacja planów sprzedażowych dot. wybranych usług i towarów,• rzetelne prowadzenie ewidencji korespondencji,• wsparcie placówki pocztowej w innych pracach związanych z obsługą przesyłek.
Poczta Polska S.A. - 2016-10-03 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Przyłęków (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: mile widziane, aktualna książeczka sanepidowska; znajomość MS Office i Internet; prawo jazdy kat. B; komunikatywna znajomość jęz. angielskiego; komunikatywność; zakres obowiązków: org. pracy baru oraz współpracy bar-kuchnia, w przyszłości zarządzanie marką firmy w odniesienia do otoczenia klientów; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Wegetariańska; (mile widziani wegetarianie)
MiT TKACZ-JANIK MAŁGORZATA - 2016-08-31 - Gliwice (śląskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Wymagana komunikatywność, znajomość obsługi komputera, wykształcenie średnie.
Tomasz Waliduda "AQUA SYSTEM" - 2016-03-09 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-05-11 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań. nadzór, nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku. Przestrzeganie zasad BHP.
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2016-09-15 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2017-05-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-10-23 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)