KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych,- gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie się do HACCP.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych,- gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie się do HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 05.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" Elżbieta Kądziela - 2016-03-15 - Zygry (łódzkie)
Praca w kuchni - gotowanie i przygotowywanie posiłków w sposób wyszukany z estetyką podania.
Inter Nos Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Błędno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa; godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2018-01-12 - Kobylnica (pomorskie)
prace gospodarcze, porządkowe
Kmorder sp z o.o. - 2019-04-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca przy nakładzie, przekładzie i świetleniu jaj, selekcja piskląt. Prace porządkowe na terenie wylęgarni. Praca na dwie zmiany w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00
Zakład Wylęgu Drobiu "AGROFERM" Robert Suchecki - 2019-03-28 - Zawiercie (śląskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
Przedsiebiorstwo Handlowo-Gastronomiczne "MOŚCICE" Sp. z o.o. - 2019-04-03 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; komunikatywna znajomość jęz. obcego; zakres obowiązków: obróbka wstępna produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowanie potraw i estetyczne ich wydawanie, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2019-10-08 - Sośnicowice (śląskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2017-08-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa prawna
3 PODKARPACKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 2018-11-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, deserów i ciast, opracowywanie receptur, planowanie menu
Adam Marcówka Zajazd "Marcówka" - 2017-03-31 - Bakałarzewo (podlaskie)
Przygotowywanie dań według receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporządzenie potraw dla klienta, posługiwanie się urządzeniami-maszynami do przygotowania potraw oraz napojów, przygotowanie pizzy, deserów, obróbka wstępna surowców, posprzątanie stanowiska [racy po przygotowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
CZYSZCZENIE PRZEWODÓW KOMINOWYCH W DOMKACH JEDNORODZINNYCH.W PRZYPADKU GDY KOMINIARZ POSIADA TYTUŁ MISTRZA TAKŻE WYKONYWANIEODBIORÓW, OPINIOWANIE, PRZEGLĄDY ROCZNE ITP.
TWÓJ KOMINIARZ - 2017-10-05 - Choszczno (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wyrób pizzy
RANCZO MARCIN RUTECKI - 2017-12-13 - Prabuty (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Bełchatów (łódzkie)
- przyrządzanie potraw, przygotowywanie składników potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych dań
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami - według przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw - barszcz ukraiński, pierogi ukraińskie, pampuszki- dbanie o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwego użytkowanie- przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damasławek (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawPrzygotowywanie listy potrzebnych produktówPobieranie surowców do produkcji kulinarnejZabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowychObróbka wstępna surowcówObróbka mięsaPosługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw i napojówPorcjowanie, dekorowanie, wykańczanie i estetyczne wydawanie potrawPrzestrzeganie warunków bhp i p.poż.Dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy (mycie, wyparowanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego)
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Sierakowice (pomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw.
Kamień Country Club Sp z o.o. - 2018-04-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Naprawa samochodów ciężarowych.
KOT SERWIS Monika Kot - 2016-03-31 - Rudzienko (mazowieckie)
wykonywanie potraw kuchni chińskiej według przepisów, przygotowywanie listy zakupów w języku chińskim, składanie zamówień u chińskich dostawców telefonicznie lub mailowa, kontrola stanu zaopatrzenia w produkty
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Łazy (mazowieckie)
wykonywanie elementów drewnianych według rysunków
Przedsiębiorstwo Innowacyjne Odlewnictwa SPECODLEW Sp. z o.o. - 2017-03-27 - Skawina (małopolskie)