KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Data publikacji: 2017-08-09
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane dośw. zawodowe, dobra znajomość j. niemieckiego oraz kurs instruktora praktycznej nauki zawodowej
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Łopuskiego
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: szkolnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.08.2017
Oferta pracy ważna do: 08.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchani, samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Skorochów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-11-09 - Zbąszyń (wielkopolskie)
przygotowanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-23 - Borzechowo (pomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni tureckiej i arabskiej. Poziom wykształcenia średnie zawodowe kierunkowe gastronomiczne; umiejętności gastronomiczne znajomość kuchni arabskiej i tureckiej; uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku 2 lata.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
jw.
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska). Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych.
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2018-02-21 - Gdynia (pomorskie)
sprzątanie po budowie obiektów przemysłowychpraca na umowe na czas określony, praca od poniedziałku do piątku, jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Koło (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
FOOD INDUSTRY sp. z o.o. sp.k. - 2016-05-19 - Września (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Obsługa kotła c.o, prace porządkowe w kotłowni
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Łupki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-08-07 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowanie i serwowanie potraw tureckich, obsługa klienta, składanie zamówień towaru w języku tureckim
DONER KEBAP "SIDE-ALANYA" OMER DEMIR - 2016-01-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków, dbałość o ład w kuchni, układanie jadłospisu. Wymagania: wykształcenie średnie.
Centrum Seniora BARBARA, Pracownia Badań Psychologicznych Katarzyna Mitkiewicz - 2017-03-28 - Szemud (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (MIĘSNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SAŁATEK)KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie jadłospisu, prace kuchenne . Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2017-04-21 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
w/g stanowiska
SI SEŃOR DOROTA LESTON - 2017-08-07 - Kielce (świętokrzyskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń i sprzętów do przygotowywania i podawania dań, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie w kuchni wietnamskiej, min. 5 lat doświadczenia, znajomość kuchni wietnamskiej, umiejętność samodzielnego przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Lubliniec (śląskie)
wg stanowiska
Pensjonat Szczebel Mszana Dolna - 2017-08-10 - Olkusz (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z pieca TANDOOR, praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca w grupie, praca wymaga zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.cu, sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Zespół Szkół w Lubostroniu - 2018-06-21 - Lubostroń (kujawsko-pomorskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)