KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Opole oferta pracy Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 2 817 - 2 958 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie jadłospisu, prace kuchenne . Praca w godzinach: 6-15
Data publikacji: 2017-04-21
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 29, 45-054 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie jadłospisu, prace kuchenne . Praca w godzinach: 6-15
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 817 - 2 958 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 817 - 2 958 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 29, 45-054 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, list motywacyjny, świadectwa pracy i referencje poprzednich zakładów pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Osobiscie po uprzednim kontakcie telefonicznym, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja opakowań kartonowych na maszynach papierniczych.
Jamar Pak S.C. Jacek Szkonter, Stanisław Marzec - 2018-02-16 - Tychy (śląskie)
krojenie do sukien ślubnych
ESTERA F.P.U.H. Katarzyna Pustelak-Wiech - 2017-09-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań, ustalanie menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
wpisywanie danych do systemu komputerowego, przygotowywanie kalkulacji, obsługa ksero, segregacja dokumentów
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci, obróbka warzyw i owoców, kuchnia żywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm żywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-04-23 - Grabownica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. przepisów oryginalnej kuchni orientalnej, zarządzanie produkcją w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpośrednio od Wietnamskich dostawców i producentów.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy 7.00- 15.00
"TERESTAL" Jerzy Terefenko - 2017-03-13 - Wiklino (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Joanna Ginter Restauracja EDEN - 2016-04-07 - Cichowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW INDYJSKICH
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2017-08-21 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
pracownik prac dorywczych
CYGNUS Sp. z o.o. - 2018-07-23 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, placków gozleme, pizzy tureckiej pide, kebabów adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Praca w siedzibie firmy oraz na terytorium Reczpospolitej Polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kozery (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Kuksy (pomorskie)
Pomoc kuchenna
Zajazd "Pod Połoniną" Jadwiga Maciaszczyk Wetlina - 2017-03-09 - Wetlina (podkarpackie)
Sprzedaż mięsa i wędlin z samochodu,Kontakt telefoniczny 506-761-005.
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2016-07-11 - Bielawki (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; obieranie, mycie i krojenie owoców i warzyw; nauka gotowania
Firma Kateringowo - Usługowa "AL- KRIS" Aldona Ardelli-Tylza - 2017-10-16 - Wilków (dolnośląskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Michał Smoleński - 2018-02-07 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni restauracyjnej
BROVARIA Jacek Woźniak - 2016-07-04 - Poznań (wielkopolskie)
Wykształcenie podstawowe; doświadczenie zawodowe; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice-Sośnica
RESTAURACJA DOMEK SMAKÓW Dariusz Jaskólski - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW DEKADOWYCH, DEKOROWANIE DAŃ, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W PIONIE ŻYWIENIAWYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOWMICZNE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNNI POLSKIEJ, HACCP, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEKONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA ADRES E-MAIL:BIURO (at) LIWENA.SZCZECIN.PL
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LIWENA - 2017-02-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Włodawa (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku.
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2017-07-04 - Tychy (śląskie)