KUCHARZ Radomierz oferta pracy RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Radomierz (dolnośląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:58-520 Radomierz 1B, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: samodzielne przygotowywanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radomierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Janowice Wielkie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
58-520 Radomierz 1B, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Janowice Wielkie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radomierz
Adres strony pracodawcy: www.przycupwdolinie.pl
Numer budynku pracodawcy: 1B
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.08.2017
Oferta pracy ważna do: 07.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-07-21 - Wiśniowa (podkarpackie)
W zależności od umiejętności obsługa jednej z maszyn: frezarka, tokarka, wiertarka, szlifierka płaska
Zakład Mechanizacji i Narzędzi "FOR-MECH" Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku salowa.Praca na Oddziale Rehabilitacji, stabilne zatrudnienie, wsparcie w podnoszeniu kwalifikacji, miłaiprzyjazna atmosfera.
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "PASTERNIK" MALUTY SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-17 - Modlniczka (małopolskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-10-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedziałku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, wyrabianie ciasta, pieczenie gyrosa
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni.
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2018-08-16 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Staż dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy i spełn. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania stażu od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie się z Regulaminem Pracy, programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jaką jest PKPS, z celami dla których jest powołana oraz formami działalności.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w którym będzie odbywany staż.5.Zapoznanie z obowiązkami i uprawnieniami stażysty.6.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni.7.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań. 9.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grupy odbiorców, dla której są przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów.13.Wdrażanie do dbania o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków.14.Udział w przygotowywaniu posiłków.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu placówki w zdrową żywność, planowanie jadłospisu.19.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszczeń użytkowych do prowadzenia działalności świetlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilków.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Międzychód (wielkopolskie)
Obsługa poczty mailowej, obieg dokumentów w firmie, wystawianie faktur, wprowadzanie zleceń do systemu
AIDA-TRANS TRANSPORT MIĘDZYNARODOWY I KRAJOWY - 2016-10-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Samostrzelu - 2017-06-07 - Samostrzel (kujawsko-pomorskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - Włochy (Włochy)
przygotowywanie posiłków
INTO OF POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-06 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa Sól (lubuskie)
naprawa i konserwacja maszyn do obróbki płyt meblowych, introligatorskich
MTech Kamil Sęk Puznówka - 2016-10-24 - Hajnówka (podlaskie)
praca na kuchni w przedszkolu
Przedszkole w Bartągu - 2018-08-17 - Bartąg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów, śniadań i kolacji dla dzieci i młodzieży wg zasad zdrowego żywienia, sprzątanie stanowiska pracy
Zespół Szkól Sportowych i Ogólnokształcących - 2016-09-30 - Gdańsk (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Kruszwicy
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2017-05-09 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nazdorem wietnamskiego szefa kuchni (więc język wietnamski jest bardzo potrzebny).
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
PRODUKCJA GARMAŻERYJNA - pierogi, kluski
Zakład Produkcyjno-Usługowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-10-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy S.C - 2016-09-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw i deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posiłków bankietowych. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Znajomość procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)