KUCHARZ Piła oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
Data publikacji: 2016-08-04
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Orla 67, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.08.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie kierunjkowe - kucharz lub doświadczenie zawodowe na stanowisku[Umiejętność 1] : dyspozycyjność, komunikatywność, odporność na stres
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Orla 67, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta, Termin: giełda pracy - informacja u doradcy klienta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Adres strony pracodawcy: www.hotel-holubowski.pl
Ulica pracodawcy: Orla
Numer budynku pracodawcy: 67
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie, pomoc na kuchni przy rozłożeniu cateringu, prace organizacyjno-porządkowe na terenie przedszkola i żłobka
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-05 - Dosłońce (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. Umowa na 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa. Godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2017-10-13 - Kobylnica (pomorskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych zgodnie z powierzonymi recepturami. Wydawanie gotowych posiłków. Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Łomianki (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
"ALCO" Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
tradycyjna polska kuchnia
Firma Handlowo Usługowa GRAB Andrzej Grabowski - 2015-12-16 - Błonie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków od podstaw, wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Brodnica Górna (pomorskie)
praca zmianowa na stanoisku kucharki w hotelu FADO
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-08-29 - Świdnica (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
samodzielne wykonywanie potraw, utzrymywanie swojego stanowiska pracy, kreatywność, elastyczność
NOVA Izabela Bucka-Szczepańska i Wspólnicy Sp.J. - 2017-08-01 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej.
"ZEESHAN" MALIK NADEEM - 2017-08-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
dwie zmiany 7.00 - 19.00 19.00 - 7.00
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-03-10 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebabów, krojenie mięsa, przyrządzanie sałatek.Praca w godz: poniedziałek-środa 9.00-24.00, czwartek 9.00-2.00, piątek 9.00-4.00Pracodawca ma możliwość zapewnić tanie zakwaterowanie.
"BERNI" Bernard Czernicki - 2017-04-12 - Rzeszów (podkarpackie)
lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Praszka (opolskie)
obługa sklepu
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Chorzów (śląskie)
pracownik budowlany robót wykończeniowych
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Słubice (lubuskie)
obsługa wydawania potraw wraz z ich przgotowywaniem, obsługa cateringów; godz. pracy6-14, 11-19; kontakt osobisty z pracodawca w godz. 8-10
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2017-04-11 - Słupsk (pomorskie)
Praca w stołówce szkolnej
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-19 - Mosty (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na czas określony: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. KuźniczaSala G
FUSION RESTAURANTS SP.ZO.O. - 2017-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, bengalskiej i indonezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-18 - Jankowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2018-04-10 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)