KUCHARZ Warszawa oferta pracy LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-01-16
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bobrowiecka 6, 00-728 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomia
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: średnie gastronomiczne. Doświadczenie w gastronomi minimum 5 lat. Znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej. Aktualna ksiażeczka do celów sanitarno - epidemioogicznych. Oferujemy: stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Pracę w godz.8 - 16 (pn-pt). Dodatkowe świadczenia socjalne oraz opiekę medyczną. Możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego. Prace w profesjonalnym zespole. Kontakt: rekrutacja (at) levelwork.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Barkocińska 6, 03-543 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Barkocińska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 16.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czołnowska (lubelskie)
Kucharz
Pod Borem Warzybok sc - 2017-02-03 - Rzetnia (wielkopolskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Finance & Property Management - 2017-03-03 - Skorochów (opolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: praca w zawodzie kucharza w restauracji: WYMAGANIA: chęć do pracy, mile widziane doświadczenie
STB Sp. z o.o., Sp. K. - 2016-08-12 - Lubliniec (śląskie)
administrowanie zasobami placówki, organizacja czasu pracy pracowników
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2016-09-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
maszynowy montaż obuwia
Balak Ireneusz Szewstwo BUT-BAL - 2016-12-07 - Stanisław Górny (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)
nauka teorii zawodu w zakresie stolarstwa
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Trzemeszno (wielkopolskie)
zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni, przestrzeganie ustalonych receptur w produkcji potraw, należyte przechowywanie oraz przestrzeganie okresów przydatności do
HAWEŁKA TOURISM SERVICE SP. Z O.O. KRAKÓW - 2016-11-23 - Wysoka (opolskie)
-przyrządzanie dań chińskich i wietnamskich,-produkcja sajgonek, -wydawanie dań, dekoracja
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji CV na e-maila: gajuu (at) interia.pl
Me Gusta DAMIAN GAJ - 2016-08-05 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie dań z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Opieka nad zwierzętami w schronisku, prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Kalisz (wielkopolskie)
Obsługa klienta, sprzedaż towarów, przy użyciu kasy fiskalnej i terminala płatniczego. Oferta dostępna również dla osób niepełnosprawnych.
CHOMAX Firma Handlowo-Usługowa Bożena Choina - 2017-07-10 - Lublin (lubelskie)
wypisywanie kart pracy dla kierowcó,rozliczanie zużycia paliwa na dany miesiąc
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rutki-Kossaki (podlaskie)
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE PAMELA - DARIUSZ ŚLUFIŃSKI - 2017-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
DINER Bogusław Zaremba - 2016-05-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Publicznej Szkole Podstawowej w LUBSZY - 2017-11-10 - Lubsza (opolskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z recepturami.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-05-09 - Ustka (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Witkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-04-27 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- przygotowywanie soków oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Siemiatycze (podlaskie)