KUCHARZ Szamotuły oferta pracy SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: - gotowanie posiłków,
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Szamotuły (wielkopolskie)
Pracodawca: SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J. PAWŁA II 14/1, 64-500 Szamotuły, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - gotowanie posiłków,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szamotuły
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szamotuły
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe mile widziane
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA TORINO UL. JANA PAWŁA II 14/1 64-500 SZAMOTUŁY
Nazwa pracodawcy:
SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
WRZOSOWA 2, 64-500 Mutowo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - CV,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Szamotuły
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mutowo
Ulica pracodawcy: WRZOSOWA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2018
Oferta pracy ważna do: 11.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami Restauracji.
Krzysztof Kwiecień - 2016-04-28 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
wg stanowiska
Kozik Elżbieta Zajazd Piwowar - 2017-01-11 - Wysoka (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków regeneracyjnych i dań garmażeryjnych, pomoc wprzygotowywaniu posiłków na stypy, obieranie ziemniaków i innych warzyw, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie dokumentacji magazynowej, wystawianie faktur, dowodów wpłat, dowodów zwrotu. Przyjmowanie reklamacji, realizacja zamówień, inwentaryzacje.
Firma Produkcyjno-Handlowa Krzysztof Kłosowski - 2018-02-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z Rozp. MPiPS Z dnia 06.07.2006r.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Lidzbark - 2016-06-03 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie dań kuchni ukraińskiej, indyjskiej, azjatyckiej
TRZY BRAMY Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Płock (mazowieckie)
produkcja wyrobu gotowego, pakowanie
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Mniszek (mazowieckie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-08-08 - Bralin (wielkopolskie)
Dostarczenie towaru do klienta.
NEPTUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-08 - Czyżowice (śląskie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Mikołów (śląskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie dań,listy zakupów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2015-11-09 - Chełmek (małopolskie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogusława Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posiłków i/lub sushi, dbałośc o jakośc i staranność wykonywanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
nauczyciel wspomagający dla dziecka autystycznego
Zespół Szkół w Sadowiu - 2016-09-23 - Sadowie (świętokrzyskie)
kooperacja z krajami Bliskiego Wschodu, pozyskiwanie nowych klientów, wyjazdy służbowe
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy osób niepełnosprawnych. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpoczęcia zatrudnienia: styczeń-luty 2016 r. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25.
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2015-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
pozyskiwanie i bieżąca obsługa klienta biznesowego, firm, wysoka prowizja od sprzedaży, firma oferuje do dyspozycji: specjalistyczne oprogramowanie, telefon, komputer, samochód, praca w S-cu na ul. Warszawskiej i na Sobieskiego
"INTRACO" Sp. z o.o. - 2016-03-22 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
sporządzanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-03-08 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wdrażanie zintegrowanych systemów informatyczcznych, analiza potrezb klienta, rozwiazywanie problemów systemów informatycznych. Współpraca z klientami francuskojęzycznymi i arabskojęzycznymi.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Łódź (łódzkie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kuchni kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny. Kuchnia tradycyjna lub wyżej wymienione. System czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, praca wyłącznie na umowę zlecenie.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów do obróbki, sporządzanie dań, potraw z zastosowaniem urządzeń w zakładzie. Dbanie o czystość i porządek.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)