KUCHARZ Glinka oferta pracy Firma handlowo-Us艂ugowa Catering Eugeniusz Omy艂a
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2017-01-19
Lokalizacja: Glinka (艣l膮skie)
Pracodawca: Firma handlowo-Us艂ugowa Catering Eugeniusz Omy艂a
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Piotrowskiego Ks.Pra艂ata J贸zefa 28, 34-371 Glinka, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Glinka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶ywiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ujso艂y
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
P贸艂roczne do艣wiadczenie zawodowe, szef kuchni, dekorowanie potraw, znajomo艣膰 kuchni polskiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy:
Firma handlowo-Us艂ugowa Catering Eugeniusz Omy艂a
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕ywcu
Adres pracodawcy:
Piotrowskiego Ks.Pra艂ata J贸zefa 28, 34-371 Glinka, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV do pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: 偶ywiecki
Gmina pracodawcy: Ujso艂y
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Glinka
Ulica pracodawcy: Piotrowskiego Ks.Pra艂ata J贸zefa
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕ywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, przestrzeganie termin贸w badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Mariola 呕y艂a - 2017-11-06 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standartami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie poraw i napoj贸w, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych, obr贸bka wst臋pna surowca, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji wyrob贸w kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw mi臋snych, p贸mi臋snych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i indyjskiej
AL-SAHARA MD.SIDDIQUR Rahman - 2016-01-11 - Zambr贸w (podlaskie)
wyr贸b pizzy i dow贸z do klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie pojazdu o masie pow. 3,5 t, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z za艂adunkiem i roz艂adunkiem, prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej pojazdu itp.
POCZTA POLSKA - SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-06-22 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem, pos艂ugiwanie si臋 maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i walory smakowe, temperatur臋 oraz estetyk臋 podanych potraw, kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸w 偶ywno艣ciowych oraz warunk贸w ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie burger贸w, kark贸wki i sa艂atek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - 艁uk贸w (lubelskie)
Obs艂uga maszyn tn膮cych ploter do obr贸bki kamienia, liternictwo.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Otmuch贸w (opolskie)
- Przyrz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 z艂/brutto/godzin臋. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwd艂ug grafika. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Mo偶liwo艣膰 przej艣cia szkolenia zawodowego). Ksi膮偶eczka sanepidowska, umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciastek, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Zielonka (mazowieckie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w/da艅 kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, u偶ywanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie w艂asnych przepis贸w na bazie kuchni indyjskiej; umowa o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2016-03-08 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Estetyka poda艅 potraw, samodzielno艣膰 na stanowisku, umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy w zespole.Praca na umow臋 o prac臋 w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2018-01-17 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. przepis贸w oryginalnej kuchni orientalnej, zarz膮dzanie produkcj膮 w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpo艣rednio od Wietnamskich dostawc贸w i producent贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie projekt贸w architektonicznych, sporz膮dzanie inwentaryzacji architektoniczno- budowlanej, kompletowanie dokumentacji technicznej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Bochnia (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie menu, prowadzenie ewidencji asortymentu kuchni, przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i ksi臋g膮 przepis贸w, realizacja zam贸wie艅, sporz膮dzanie raport贸w food cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - P艂ock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej: japo艅skiej i tajskiej, obr贸ka ryb surowych i mro偶onych, przygotowywanie skladnik贸w i wykonywanie sushi i innych da艅 kuchni japo艅skiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sos贸w i innych dodatk贸w zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-04-27 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji jak i na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2018-04-15 - Bobowa (ma艂opolskie)
konsultant ds. obs艂ugi klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw indyjskich, dbanie o regionalne receptury kuchni bengalskiej, sporz膮dzanie potraw wed艂ug receptury
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u. Sta偶 realizowany w ramach programu PO WER II - dla os贸b do 30 r.偶.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Dobczyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"WOTO" S.C. WOJCIECH WIATROWSKI & MAGDALENA WIATROWSKA - 2017-03-06 - Turek (wielkopolskie)