KUCHARZ Wąsosz Górny oferta pracy Gminny Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 Wąsosz Górny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Data publikacji: 2016-10-06
Lokalizacja: Wąsosz Górny (śląskie)
Pracodawca: Gminny Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 Wąsosz Górny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Witosa 11, 42-110 Wąsosz Górny, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wąsosz Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłobucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Popów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
Gminny Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 Wąsosz Górny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Adres pracodawcy:
Witosa 11, 42-110 Wąsosz Górny, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kwestionariusz osobowy, książeczka sanepidowska
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: kłobucki
Gmina pracodawcy: Popów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wąsosz Górny
Ulica pracodawcy: Witosa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.10.2016
Data dodania oferty pracy: 06.10.2016
Oferta pracy ważna do: 06.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawidłowe ich przechowywanie; obróbka wstępna surowców; wykonywanie róznych potraw (zgodnie z harmonogramem stażu); staż od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po stażu pon-sb-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeb zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczyńska - 2017-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2000-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 8:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (tel.: 796-875-361) w godz.: 8:30-19:30 lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Zaborze (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, udzielanie informacji o daniach kuchni bengalskiej, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie prostych posiłków i produktów do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
obsługa grilla
Fresh Burger Mariusz Boniakowski - 2016-05-18 - Pułtusk (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. k. - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Montaż instalacji sanitarnych
Herzog Sp. z o.o. - 2016-08-26 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2017-12-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-02-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bytom (śląskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Borowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Przybradz (małopolskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzedaż, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Chrzanów (małopolskie)
przyrządzanie potraw, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-06-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
staż w pizzerii -przygotowywanie dań obiadowych, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw
Restauracja STARE MURY Jacek Krężel - 2017-05-31 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłkówLokal otwarty w godzinach 8-24
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków Eeat-me wg. określonych receptur, udział w procesie tworzenia nowych dań
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lipsko (mazowieckie)
- prace porzadkowe i naprawcze- prace konserwacyjne
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie dań zgodnie ze standardami Restauracji (przekazywane podczas przyjmowania do pracy), zarządzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych. Praca w godz. 13-21. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-19.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-08-12 - Słupsk (pomorskie)