KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Przedszkole Nr 18
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽032 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Przedszkole Nr 18
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bolivara Simona 6, 03-340 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽032 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽032 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 przygotowywania posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych; do艣wiadczenie zawodowe: 2 lata w zawodzie. Obowi膮zki: przygotowywanie posi艂k贸w ( 艣niadanie, obiad, podwieczorek) zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami; wsp贸艂praca z kierownikiem gospodarczym i pomocami kucharza; dba艂o艣膰 o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych i magazyn贸w; przestrzeganie przepis贸w GHP/GMP; sporz膮dzanie pr贸bek posi艂k贸w.Zg艂oszenia mailowe: sekretariat.p18 (at) wp.pl lub telefoniczne: 22 811 24 41
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Nr 18
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Bolivara Simona 6, 03-340 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Bolivara Simona
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Mi艂om艂yn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ciechan贸w (mazowieckie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Utrzymanie hali produkcyjnej w czysto艣ci, obs艂uga specjalistycznego sprz臋tu sprz膮taj膮cego myjka ci艣nieniowa
Atlas Work Sp. z o.o. - 2017-11-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
Gotowanie obiad贸w
Zak艂ad Gastronomiczny Ma艂a Gastronomia Agnieszka Jask贸lska - 2017-01-13 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
terminowe,jako艣ciowe i smakowe przygotowanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Olsztynie - 2016-12-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" El偶bieta K膮dziela - 2016-03-15 - Zygry (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprz臋t. Przestrzeganie przepis贸w BHP i p.po偶System czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie , przygotowanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Kartuzy (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji (rozlicze艅 materia艂owo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Pomoc w przygotowaniu da艅.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-13 - Budzy艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,Zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Olesno (opolskie)
praca w kuchni, obs艂uga klient贸w
AGROFARMA EWA ZI脫艁KOWSKA - 2018-03-20 - Go艂aszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem, wydawanie posi艂k贸w, termiczna obr贸bka warzyw i mi臋s, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kszta艂. i Wychow. w Go艂dapi - 2018-07-04 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto (do negocjacji). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Wymagana jest ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
艁UKASZ JAREK BAR 艢MIG艁O - 2017-11-13 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w
SPO艁EM POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W KALISZU - 2016-10-19 - Kalisz (wielkopolskie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2018-06-11 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw od suwowca do gotowego dania.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zabrze (艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2018-08-07 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotwywanie potraw, kuchni 艣r贸dzemnomorskiej i ukrai艅skiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-07-22 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug receptur. Praca w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-06-29 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2018-02-19 - Siewierz (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
utrzymanie czysto艣ci w toaletachGodziny pracy do ustalenia mi臋dzy 8.00-20.00
Catering-express s.c. - 2016-04-14 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, wydawanie poi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
Jaros艂aw Jagie艂艂o FAR-DOM; HOTEL JAGIE艁艁O - 2016-01-28 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
wsparcie nauczyciela w realizacji zada艅
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, obs艂uga go艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-10-09 - Baboszewo (mazowieckie)