KUCHARZ W贸lka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W贸lka Kosowska, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Kosowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole (zdolno艣ci interpersonalne)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni 偶ywnienia zbiorowego: szpitale, szko艂y, kantyny pracownicze.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku oraz jedna sobota w miesi膮cu, jedna zmiana w godz.: 7:00-15:00 (ewentualnie 5/6:00-14:00). Umowa zlecenie, wynagrodzenie od 2000 z艂 brutto.Praca w r贸偶nych lokalizacjach: ul. Zemska, Krzycka, Kamie艅skiego, Biskupin, Le艣nica Wroc艂aw, Biskupice Podg贸rne.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie), i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatur, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Nale偶yte zabezpieczenie artyku艂贸w spo偶ywczych dostarczonych do kuchni i prawid艂owe ich przechowywanie, 7. Realizowanie zasad Doberj Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, oraz zasad HACCP, 8. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszyskich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁臋czycy - 2018-07-24 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE W PRACY W HOTELACH
Pazim Sp. z o.o. - 2018-09-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRACE BIUROWE ZWI膭ZANE Z REJESTRACJ膭 PACJENT脫W, PRZYJMOWANIEM ZG艁OSZE艃, USTALANIEM TERMIN脫W, OBS艁UGA I TWORZENIE DOKUMENTACJI MEDYCZNEJ. ARCHIWIZACJA, OBS艁UGA KOMPUTEROWYCH PROGRAM脫W MEDYCZNYCH.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - B艂onie (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Rzetnia (wielkopolskie)
Praca w zak艂adzie jako opearor tulejarki ( produkcja papierowych tuleji spiralnie zwijalnych). Praca stoj膮ca przy maszynie. Miejsce pracy: WojkowiceKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 e-mail lub tel w przypadku kandydat贸w, kt贸rzy nie posiadaj膮 e-maila. Oferta pracy znajduje si臋 w sali: H,F,BB,BA
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 gor膮cych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Lepienie pierog贸w.Wymagane do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racib贸rz (艣l膮skie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJ - SPRZ膭DZANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI ZGODNIE Z TECHNOLOGI膭 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLEWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫 SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY MIN. 5 LATGODZINY PRACY 09:00-17:00, 14:00-22:00
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI, DARIUSZ GOLEMA - 2018-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w - 艣niadania, obiady, kolacje, kuchnia ciep艂a i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- wsp贸艂praca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
.
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-09-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z jad艂ospisem
Niepubliczne Przedszkole Si贸str Salezjanek Po艂czyn Zdr贸j - 2017-11-30 - Po艂czyn-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: kurs gastronomiczny (kuchnia wietnamska). Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lublin (lubelskie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej, praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka produkt贸w, dba艂o艣膰 o higien臋 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Gr膮ziewicz W臋gorzewo - 2016-04-13 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, podwieczorki) dla szko艂y podstawowej i przedszkola. Odpowiedzialno艣膰 za zaopatrzenie. Prowadzenie dokumentacji HACCP.
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1 - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Pryzgotowanie posi艂k贸w obiadowych i garma偶eryjnych
Rancho-Catering" Kazimiera 呕egle艅 - 2017-03-23 - Skomielna Bia艂a (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BEKA Restauracja Przemys艂aw Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
艣wiadczenie us艂ug w zakresie rozlicze艅, analiza czasu pracy, analiza narusze艅
FIRMA SZCZEPANIAK - 2016-06-17 - Nekla (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 i przek膮sek kuchni ukrai艅skiej, obr贸bka wst臋pna, sma偶enie, przyjmowanie towaru, rozk艂adanie produkt贸w w magazynach lub ch艂odniach, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa oraz HCCP przy produkcji.
Kompleks Rekreacyjno-Hotelowo-Wypoczynkowy "Firlejowe Sio艂o" - 2018-03-06 - W贸lka Rozwadowska (lubelskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-08-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produkt贸w w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z receptur膮 przygotowywania potraw z zachowaniem w艂a艣ciwych parametr贸w czasu obr贸bki i temperatury okre艣lonych w systemie zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci, wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym porz膮dkiem dnia i harmonogramem wydawania posi艂k贸w z zachowaniem ich w艂a艣ciwej temperatury serwowania, u偶ytkowanie sprz臋tu i urz膮dze艅 gastronomicznych, stanowi膮cych wyposa偶enie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w nale偶ytym stanie sprz臋tu kuchennego i sto艂owego oraz przedmiot贸w zaopatrzenia mundurowego
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)