KUCHARZ Sieradz oferta pracy RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Sieradz (łódzkie)
Pracodawca: RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1- go Maja 102, 98-200 Sieradz, powiat: sieradzki, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sieradz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sieradzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sieradz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sieradzu
Adres pracodawcy:
1- go Maja 102, 98-200 Sieradz, powiat: sieradzki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: sieradzki
Gmina pracodawcy: Sieradz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sieradz
Ulica pracodawcy: 1- go Maja
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sieradzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2017
Oferta pracy ważna do: 27.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni cateringowej, realizacja zadań powierzonych przez Szefa Kuchni. Praca od poniedziałku do piątku od 5.00 do 13.00.Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 603 760 290, e-mail: biuro (at) wroclawskicatering.pl
Kanzeon Wrocławski Catering - 2018-08-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-07-04 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
OGÓLNE PRACE BUDOWLANE NA TERENIE KRAKOWA
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Restauracje Sphinx-Wook D.Świątek M.Świątek Sp.J. - 2016-02-12 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej- marokańskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
praca w sklepie Firmowym
Spółdzielnia Mleczarska "Mlekovita" - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PRACA W RESTEURACJI,REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "NORDPOL" PAWEŁ KUDŁACZ - 2018-06-13 - Pilzno (podkarpackie)
Planowanie i przygotowywanie posiłków,układanie menu, zarządzanie przechowywaniem produktów
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, obróbka wstępna surowców, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
NAD ANIOŁEM ANNA FABJAŃSKA-HETMAŃCZYK SEBASTIAN ROGOCZ S.C. - 2018-04-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie składników, dbanie o czystość miejsca pracy.
AKAR Karbowniczek Anna - 2016-07-27 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej i sushi
S&L SP.ZO.O. - 2018-01-29 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
EL - PIERO MACIEJ SMOLARCZYK - 2016-09-27 - Gdynia (pomorskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tumidaj (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków , planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przyrzadzanie posiłków
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-10-03 - Radomsko (łódzkie)
-
PPH KASZUB Wejherowo Zakład Nr 2 Kościerzyna - 2016-09-01 - Kościerzyna (pomorskie)
- przygotowywanie dań dla Gości zgodnie z przyjętymi recepturami- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-03-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
CORDROY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-05 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Kietrz (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży,
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Klęczany (małopolskie)