KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Przedszkole Nr 206
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 1 858 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-07-02
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Przedszkole Nr 206
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Franciszkańska 7, 00-233 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 858 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Plus premia regulaminowa, wysługa lat - w sumie nie mniej niż najniższa krajowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 858 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie zawodowe: 6 miesięcy. Doświadczenie w pracy w gastronomii. Zakres obowiązków zgodny z oferowanym stanowiskiem. Mile widziane aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne. Zgłoszenia: CV na adres: kmichalska (at) edu.um.warszawa.pl, tel. 228313705.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Nr 206
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Franciszkańska 7, 00-233 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Franciszkańska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2018
Oferta pracy ważna do: 02.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w magazynie, kontrola towaru przychodzącego, kontrola cesji, kontrola strat,
SOLID SECURITY SP.Z.O.O. - 2017-10-27 - Będzin (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wrocław (lokale należące do firmy Amalfi s.c.).
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie półproduktów, gotowanie, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, miejsce pracy Kraków, Galeria Bronowice
TRATTORIA LA RUCOLA ANNA BŁESZYŃSKA,KRZYSZTOF STRYLSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-08-31 - Kraków (małopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i opracowanie dań znajdujących się w karcie menu, bezpośrednia podeległość szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT Leokadia Wójcik - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni bawarskiej, oraz zarządzanie podległym zespołem pracowników. Dbałość o zapewnienie bardzo wysokiej jakości serwowanych potraw oraz przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków i wydawaniu posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-01-31 - Sopot (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Długie (podkarpackie)
wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-10-30 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie dań kuchni regionalnej - indyjskiej, znajomość oryginalnych przepisów, produktów, przypraw
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Pabianice (łódzkie)
przygotowanie posiłków
ZAJAZD POD DĘBAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowe lub średnie kierunkowe, mile widziane doświadczenie
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2016-06-08 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbałość o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kamienica Polska (śląskie)
do uzgodnienia
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2016-09-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie oraz sprzedaz posiłków typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napojów, obsługa kasy fiskalnej, stałe utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Łuków (lubelskie)
Załadunek, rozładunek, przwóz towarów przemysłowych i spożywczychMiejsce pracy: Polska i kraje UE
Sklep "FANTAZJA" TVERDOKHLIB YURIY - 2016-04-05 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kuźnia s.c. - 2018-04-18 - Suwałki (podlaskie)
praca w chińskim centrum handlowym, obsługa klientów pochodzenia polskiego i chińskiego, nawiazywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z chin, współpraca z chińskim kierownictwem, impotr towarów m.in. z chin
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstępna produktów; obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-POŻ, systemów wewnętrznych
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2017-10-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)