KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2017-10-04
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren miasta Poznania, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, e-mail telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.10.2017
Data dodania oferty pracy: 03.10.2017
Oferta pracy ważna do: 03.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pracownik krojowni
ZPO VEL VENTI H.Cieślak, J.Cieślak, P.Sowa - 2017-04-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów, znajomość przypraw i składników tej kuchni, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej;godziny pracy (7.00-19.00, 19.00-7.00)
HOTEL "JAN" ADAM JAKUBIAK - 2016-03-03 - Jędrzychowice (dolnośląskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.Znajomośc przepisów kuchni ormiańskije.Dobór i obróbka surowców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
jw
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sjöloftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Jeziorny "Konkret" Dominik Jeziorny - 2015-10-28 - Czernichów (śląskie)
Strzyżenie damskie i męskie
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kraków (małopolskie)
WYMAGANE:-MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE,-DOKŁADNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH OBOWIĄZKÓW,-UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY W ZESPOLE.OSOBY ZAINTERESOWANE PROSIMY O PRZESŁANIE CV ORAZ LISTU MOTYWACYJNEGO NA ADRES: REKRUTACJA (at) SPORTSBARBQ.PL Z DOPISKIEM W TYTULE: KUCHARZ. NA ZGŁOSZENIA CZEKAMY DO 31 MARCA 2018 R.UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE SKONTAKTUJEMY SIĘ JEDYNIE Z WYBRANYMI KANDYDATAMI. PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST SP. Z O.O. - 2018-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych (pierogi)
Enter Michał Isalski - 2018-08-02 - Bytom (śląskie)
wg zawodu
Roman Wiśniewski Centrum Żary Firma Handlowo Usługowa - 2016-06-09 - Żary (lubuskie)
pon - pt 8.00 - 16.00
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkw typu: śniadania, obiady, obiadokolacje, uroczyste kolacje, grille.
Hotel Nidzki Tadeusz Skrobski, Tadeusz Skrobski - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
zbiór truskawek, ogórków
Gospodarstwo Owocowo - Warzywne "AGRO-FAMEX" Fałek Marian - 2016-05-20 - Solec nad Wisłą (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, dań kuchni grusińskiej, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Białystok (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, przyjmowanie towaru od dostawców, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Kajew (łódzkie)
przygotowanie potraw z karty menu dla gości restaracyjnych oraz przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
prowadzenie autobusów i sprzedaż biletów
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W RZESZOWIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-05 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w sklepie ogólnospożywczym
"EURO" S.C. M.Nowakowski, R.Nowakowski - 2018-08-21 - Sosnowiec (śląskie)
Pomocnik magazyniera
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Pianowo (wielkopolskie)