KUCHARZ K/M (KUCHNIA UKRAIŃSKA I POLSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA UKRAIŃSKA I POLSKA)
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2016-05-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 8-23
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA UKRAIŃSKA I POLSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_2: polski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne- kucharz; umiejętność opracowywania receptur, przygotowywania dań z surowców, bardzo dobra znajomość kuchni polskiej i ukraińskiej; badania sanepidowskie; doświadczenie zawodowe: min. 3 lata na ww. stanowisku; biegła znajomość języka polskiego, rosyjskiego i ukraińskiego- kuchnia otwarta, prowadzenie warsztatów kulinarnych. Obowiązki: układanie karty dań, przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni ukraińskiej i polskiej, bardzo efektowne wydawanie dań na salę, zarządzanie stanami magazynowymi kuchni oraz zakupami. Praca w godz. 8-23.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni koreańskiej, zaopatrywanie stanowiska pracy w surowce i półprodukty do przyrządzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Samodzilene przygotowywanie potraw Dalekiego Wschodu
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2017-03-29 - Czerniejewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu, dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów, prztgotowanie listy zakupów, dbałosc o czystość miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2016-09-20 - Trąbki (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy -Bar" Galera"- Stegna
M.K. Cichosz Cichosz Mateusz, Cichosz Krzysztof s.c. - 2016-04-18 - Stegna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, ESTETYCZNE PODAWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, DBANIE O SPRZĘT.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Grębenice (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-03-21 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Górki Wielkie (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-11 - Gniew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia .kontakt: catering.gusto (at) op.pl
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2016-03-10 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Swochowo (pomorskie)
wykonywanie podstawowych czynnośći związanych z przygotowaniem posiłków dla różnych grup osób przebywających w Sanatorium: pobieranie suroców i półproduktów i wyrobów gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przytowoaniu potraw i napojów. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPOŻ. Dbałość o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wadowice (małopolskie)
Obróbka art. spozywczych, przygotowanie potraw, dbanie o czystośc stanowiska; praca dwuzmianowa w godz. 9-17, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
- produkcja okien aluminiowych, drewnianych i plastikowych w warsztacie- zamontowanie uszczelek i izolacji- naprawy okien
Dremo Personaldienstleistung GmbH - 2015-09-09 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Bełżyce (lubelskie)
do uzgodnienia
CENTRUM OGROD ZIELONY KLOMB SP Z O O - 2017-03-31 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy- O.W. SOLAR- Mikoszewo
Biuro Turystyczne SOLAR sc Maria Teresa Karczewska, Małgorzata Jankowska - 2017-04-18 - Mikoszewo (pomorskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoców,potraw typi fast food, deserów. Posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz biażaca konserwacja tych urzadzeń; wykończenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,bieżaca obsługa klientów przyjmowanie należności za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakupów, przestrzeganie przepisów BHP,PPOŻ obowiązujących w zakładach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łuków (lubelskie)
Organizacja pracy kuchni, zarządzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, promocji, współpraca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dobór produktów, lista zakupów, wybór dostawców, analiza cen produktów, kontrola jakości, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Chełmek (małopolskie)
przygotowanie półproduktów
FENIX - 2016-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w rastauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radomsko (łódzkie)
- przyrządzanie posiłków na potrzeby zewnętrzne oraz wewnętrzne dostosowanych do różnych okazji oraz diet;- pomoc w nadzorze nad utrzymaniem czystości drobnego sprzętui urządzeń kuchennych;- dbanie o higienę osobistą i stan odzieży ochronnej;- utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu prowadzonych zadań i czynności;- organizacja pracy w kuchni;- przyjmowanie surowców;
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowanie potraw, ciast, deserów itp
ACER Sp. z o.o. - 2017-06-09 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu zgodnie z recepturami, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Spółka z o.o. Sp. K. - 2017-06-06 - Mielno (zachodniopomorskie)