KUCHARZ Bystrzyca Kłodzka oferta pracy JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
Data publikacji: 2016-03-03
Lokalizacja: Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Pracodawca: JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:HENRYKA SIENKIEWICZA. 2, 57-500 Bystrzyca Kłodzka, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
Umiejętność przygotowywania posiłków kuchni włoskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie mile widziane.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Jarosław Jurkiewski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2016
Oferta pracy ważna do: 02.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
-przygotowywanie potraw, dań, napojów-ekspedycja potraw, dań, napojów
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-05-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Umiejętność gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO - 2016-12-01 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw w kuchni dietetycznej, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, obsługiwanie sie maszynami i urządzeniami przy przygowowywaniu potraw, praca w godz 8-16/11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - Lębork (pomorskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla grup i gości indywidualnych, przygotowywanie potraw na spechjalne okazje - imprezy (urodziny, komunie, chrzciny, itp.).
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2016-03-17 - Julianów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego
Maczfit Sp. z o.o. - 2018-07-25 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2018-03-29 - Suwałki (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, język turecki jest wymagany w celu prawidłowej komunikacji z właścicielem firmy, który jest obywatelem Turcji
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Kucharz-pizzerman, pomoc w kuchni.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MIRENA" MIROSŁAW CZAPIEWSKI - 2016-10-21 - Chwaszczyno (pomorskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZYŃSKA - 2017-05-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2017-04-18 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu, samodzielna praca na pełnej gamie owoców morza, rybach i mięsach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zamówień i stanów magazynowych, dbanie o czystość stanowiska pracy i pomieszczeń kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ - 2016-01-05 - Przasnysz (mazowieckie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
przyrzadzanie potraw, tworzenie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Korbielów (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Kucharz. Praca w Restauracji Kurna Chata w godzinach 10 - 22 w systemie 2/2.Proponowane wynagrodzenie to 1850,00 + premia motywacyjna.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne " Tabaza" S.C. - 2016-01-28 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Prace ślusarskie w postaci i montażu konstrukcji stalowych wg technologii obowiązujących w zakładzie pracy
ŁATWIS Usługi ślusarskie spawalnicze monterskie Łatwis Lesze - 2016-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce, dbanie o czystość, zaznajomiesnie się z tworzeniem jadłospisów dedykowanych
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Pszczyna (śląskie)
Doradca odpowiedzialny jest za:
kompleksową obsługę Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-10-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sprzątanie pomieszczeń, ścieranie kurzy, zamiatanie, mycie i pastowanie podłóg, wyrzucanie śmieci, utrzymywanie czystości na korytarzach i klatkach schodowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Piaseczno (mazowieckie)