KUCHARZ / PIZZERMAN Katowice oferta pracy RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: - Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Umiejętność gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
Data publikacji: 2016-12-01
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wawelska 1, 40-098 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Nazwa pracodawcy:
RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Wawelska 1, 40-098 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 8:00-16:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.12.2016
Oferta pracy ważna do: 01.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni
WILANESKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Myszków (śląskie)
PROGRAMOWANIE STRON INTERNETOWYCH, PRZYGOTOWYWANIE PROJEKTOW GRAFICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie ze standardami sieci, przyjmowanie zamówień
EMIL SZCZYPIŃSKI - 2018-02-19 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie obiadów dla rodziny z 3 dzieci niepełnosprawnych
Bielicka Monika Usługi Ogrodniczo Porządkowe - 2016-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Katowice (śląskie)
wstępna obróbka surowców, gotowanie, smażenie, pieczenie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
SIRBUD MINARI S.A - 2016-06-28 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2016-03-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
kompleksowe przygotowywanie posiłków, dekorowanie półmisków
PHU "Roy" S.C. Z. Demski, T. Osiewalski - 2017-10-26 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowca, pomoc w przygotowaniu dań obiadowych, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-07-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-16 - Zielona Góra (lubuskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Słubice (lubuskie)
Osoba będzie odpowiedzialna m.in. po części za zastępstwo w czasie nieobecności sekretarki Zarządu (obsługa poczty, podejmowanie gości, podział dokumentacji, tematy organizacyjne w grupie kapitałowej) oraz po części wspomaganie działu sprzedaży (wystawianie FV w programie Dynamiks, przyjęcie towarów na stan, obsługa sklepu internetowego).
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie produktów np. kanapek, sałatek, napojów, deserów oraz ogólna obsługa urządzeń, sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej, zestawianie i wydawanie zamówień; prace magazynowe, uzupełnianie zapasów; utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace porządkowe na sali restauracyjnej oraz na terenie zewnętrznym wokół restauracji
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-09-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami. Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów.Odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ichwydawania. Odpowiedzialność za stan sanitarnohigieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniemjadłospisów i przestrzeganie ich. Rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków. Przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu. Przestrzeganie zasad HACCP. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-03-24 - Krzyżewo (podlaskie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla szkół i przedszkoli, obiady dla firm
Appetit-Catering Obsługa Imprez Okolicznościowych Adrian Bobrowski - 2017-08-10 - Ślesin (wielkopolskie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- Obsługa maszyn stolarskich,- Kontakt telefoniczny 609-000-921
CALIFORNIA TRADING SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2018-07-12 - Tczew (pomorskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej - praca w karczmie
KARCZMA "MACIEJÓWKA" S.C. BARBARA PIWOWARCZYK,ADAM PIWOWARCZYK - 2016-04-05 - Czajowice (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
prace z zakresu okrzesywania i przerzynania obalonych drzew przy użyciu pilarki
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wieluń (łódzkie)