KUCHARZ Łódź oferta pracy PHU MAREK ZARZECZNY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie zup, pieczenie, smażenie, duszenie, gotowanie mięs, wykonywanie szykowanie surówek. Miejsce pracy ul. Pojezierska 93
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: PHU MAREK ZARZECZNY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pojezierska 93, 00-000 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie zup, pieczenie, smażenie, duszenie, gotowanie mięs, wykonywanie szykowanie surówek. Miejsce pracy ul. Pojezierska 93
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż pracy 6 m-cy
Nazwa pracodawcy: PHU MAREK ZARZECZNY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
90-322 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgł. telefoniczne w celu umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.11.2016
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy ważna do: 13.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace gospodarcze na terenie hotelu, naprawy sprzętu
START TRAVEL Sp. z o.o. - 2018-04-19 - Dosłońce (małopolskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-26 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ
CREATIV KATARZYNA CYZA-GAŁKOWSKA - 2017-12-01 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań kuchni polskiej i kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca. Produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Nowe Żabno (lubuskie)
Ocena surowca przed przygotowanie posiłków, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Stróże (małopolskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza oraz wszystkie czynności z tym związane.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Błonie (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
gotowaniezgodnie z poleceniami szefa kuchni, przygotowywanie potraw, zup, sałatek, dań głównych, pomoc w wydawaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2016-02-18 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przygotowywanie drobnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-01-04 - Dobrodzień (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów.
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej, przyjmowanie towaru od dostawców tureckich, znajomość języka podyktowana jest tym, iż dostawcami są hurtownie tureckie w ktorych pracownicy posługują się jezykiem tureckim i aby prawidłowo przyjmować i rozliczać towar należy prawidłowo komunikować się w ich języku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2016-07-19 - Sulechów (lubuskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
jw
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Gniezno (wielkopolskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-04-21 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz ich serwowanie.-znajomość receptur kuchni orientalnej-doczytywanie przepisów kuchni orientalnej ,konieczność porozumiewania się z pozostałymi pracownikami-cudzoziemcami
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Koluszki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
do uzgodnienia .Praca w systemie dwu zmianowym.kontakt e-mail. restauracjahetmanrz (at) gmail.com
"CENTOVINI POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań kuchni tureckiej w punkcie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Łódź (łódzkie)
Odpowiedzialnośc za przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, utrzymanie porządku w miejscu pracy
HOTEL ALHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Lubliniec (śląskie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 882 777 767.
MANUFAKTURA FRYZUR SALON FRYZJERSKI Karolina Laskowska - 2017-11-21 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
NATURA TOUR Sp. z o.o. - 2018-04-20 - Jastarnia (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Narożnicka Alina BAR JAGÓDKA, SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)