KUCHARZ Racibórz oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
Data publikacji: 2016-03-14
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2016
Nazwa pracodawcy: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVW dniu 17.03.2016 od godziny 10:00 możliwość nawiązania bezpośredniego kontaktu z pracodawcą. Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawniczego nr 1, ul. Wileńska 6 Racibórz, budynek dawnego Zespołu Szkół Budowlanych i Rzemiosł Różnych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 10.00 - 22.00.
Marek Malisz Firma Handlowo Usługowa "POLCAR " Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-27 - Olszyny (małopolskie)
prace biurowe, wydawanie decyzji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Częstochowa (śląskie)
praca związana z przygotowaniem dużej ilości dań dla pensjonariuszy DPS, samodzielne prowadzenie kuchni pod okiem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chorzów (śląskie)
Naprawa pojazdów
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Malbork (pomorskie)
Prowadzenie zajęć dodatkowych z dziećmi 3-6 lat
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Sierakowo (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
ZHP Chorągiew Łódzka Ośrodek Wypoczynkowy Horyzont - 2016-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Kucharz
HORECAT Sp.z o.o. - 2016-05-05 - Niepołomice (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Skomielna Biała (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej, bengalskiej według tradycyjnych receptur, układanie menu, skłądanie zamówień za granicę, czytanie tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Sochaczew (mazowieckie)
jw
Publiczne Przedszkole Integracyjne nr 209 - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Radom (mazowieckie)
współtworzenie ofert gastronomicznych, dbałość o wydawanie posiłkóu wg receptur restauracji, dbałośc o powierzony sprzęt, kontrola i dbałość o jakość, walory smakowe przygotowywanych potraw, obserwowanie terenów działań konkurencji
FOOD & FUN II Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
praca przy wykonywaniu pierogów
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
PERSON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Komorowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
Zajazd Osiniec Michał Szymański - 2016-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surówców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw.
SENY GROUP RESTAURANT POLAND - 2017-09-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-03-16 - Pępowo (wielkopolskie)
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-03-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
1. Montaż reklam, 2. Malowanie, 2. Nakładanie tynków, 3. Praca na podnośniku koszowym
WIND-O Waldemar Kikowski - 2015-12-09 - Smardzew (łódzkie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spozywczych, surowców, półproduktów i produktów kulinarnych; obróbka wstępna surowców (zgodnie z programem stażu- pon.-pt 7-15; 10-18; zatrudnienie po stażu pon-sb 6-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeby zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Bełchatów (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o czystość na kuchni
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-08-02 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, język turecki jest wymagany w celu prawidłowej komunikacji z właścicielem firmy, który jest obywatelem Turcji
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)