KUCHARZ Pisz oferta pracy Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Data publikacji: 2017-01-05
Lokalizacja: Pisz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Turystów 11, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pisz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: kurs gastronomiczny
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, higiena, czystość.
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piszu
Adres pracodawcy:
Aleja Turystów 11, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: piski
Gmina pracodawcy: Pisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pisz
Ulica pracodawcy: Aleja Turystów
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.01.2017
Oferta pracy ważna do: 20.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie japońskich i koreańskich potraw, w tym sushi, zgodnie z menu resturacji, obsługa koreańskich i japońskich klientów. Dyspozycyjność w godz.: 11-22, min. 120 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
Czyszczenie/krojenie warzyw, obróbka termiczna mięsa, produkcja sosów, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Leszno (wielkopolskie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
naprawa pojazdów
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
prace w kuchni
Hotel Księżyc Małgorzata Stańczyk - 2018-07-30 - Świebodzice (dolnośląskie)
Obsługa konsumenta, przyjmowanie zamówień. Praca od poniedziałku do niedzieli 12:00 do 23:00 w tym dwa dni wolne. Wynagrodzenie podane netto 2000 do 3500 NETTO - wysokość wynagrodzenia uzależniona od doświadczenia i kwalifikacji.
MAMMAMIA SPÓŁKA Z O.O. - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kierowanie oraz zarządzanie ruchem odwiedzających strefach zewnętrznych (parking dla odwiedzających oraz teren przyległy do wejścia do budynku) i wewnętrznych.Udzielanie osobom odwiedzającym informacji o aktualnych dostępnych wariantachzwiedzania Muzeum.Dystrybucja systemów nagłaśniających dla grup z przewodnikiem, zakres obowiazków:W zakres usługi wchodzi wydawanie i odbiór urządzeń nagłaśniających, skanowanie dokumentów uprawniających do wejścia do Muzeum oraz wydawanie odbiorników odwiedzającym na podstawie zeskanowanych dokumentów uprawniających do ich odbioru , instruktaż dla odwiedzających dotyczący obsługi pobranych odbiorników, wskazanie odwiedzającym punktów rozpoczęcia oraz zakończenia zwiedzania.Dezynfekcja urządzeń (odbiorniki, słuchawki)Działania w roli pomocy
ANTENNA AUDIO LIMITED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE - 2018-04-06 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
EL HANYM Katarzyna Szafran - 2016-07-18 - Brzeg (opolskie)
Gotowanie i wydawanie dań kuchni wegańskiej, roślinnej; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o prace na czas określony. 1/2 etatu. jedna zmiana: 8:00-12:00, od poniedziałku do piątku. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-01-10 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2018-03-14 - Suchoraba (małopolskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Łódź (łódzkie)
naprawy mechaniki i blacharskie samochodów
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu,
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2017-11-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-12 - Większyce (opolskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie towaru pod zamówienia sklepowe. Praca na 3/4 etatu, od godz. 6:00.
LIDL Polska Sklepy Spożywcze Sp. z o.o. Sp. Komandytowa/ Centrum Dystrybucyjne Turzyn - 2018-04-10 - Turzyn (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-13 - Zgierz (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sanok (podkarpackie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-14 - Żabno (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn, produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw potraw dla różnych diet, gastronomiczny rozbiór mięsa róznych zwierząt
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Wykształcenie podstawowe, zawodowe, średnie; mile widziane doświadczenie oraz uprawnienia do obsługi wózków widłowych i książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych; zakres obowiązków: odpowiedzialność za czystość w magazynie, sprzątanie pomieszczeń i instalacji przy użyciu środków czystości/ maszyn czyszczących udostępnionych przez firmę, czyszczenie urządzeń na zewnątrz, segregowanie odpadów zgodnie z przepisami; praca w ruchu ciągłym; miejsce pracy: Kleszczów;
KAUFLAND POLSKA MARKETY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP. KOMANDYTOWA - 2017-09-14 - Kleszczów (śląskie)
Przygotowanie posiłków.
Przedsiębiorstwo AWIX OIL Kończalski Andrzej - 2018-07-09 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)
zgoenie ze stanowiskiem, możliowość zatrudnienia na stałe
BAR BISTRO "KORAL" ELŻBIETA BAJ - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
Cieśla
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Kraków (małopolskie)