KUCHARZ FŚW Świebodzice oferta pracy Hotel Księżyc Małgorzata Stańczyk
Stanowisko: KUCHARZ FŚW
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: prace w kuchni
Data publikacji: 2018-07-30
Lokalizacja: Świebodzice (dolnośląskie)
Pracodawca: Hotel Księżyc Małgorzata Stańczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jeleniogórska 52, 58-160 Świebodzice, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ FŚW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świebodzice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świebodzice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie, osoba komunikatywna (praca w grupie)
Nazwa pracodawcy: Hotel Księżyc Małgorzata Stańczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
Jeleniogórska 52, 58-160 Świebodzice, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świebodzice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świebodzice
Ulica pracodawcy: Jeleniogórska
Numer budynku pracodawcy: 52
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.07.2018
Oferta pracy ważna do: 20.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kierowca samochodu ciężarowego. Trasy Polska- Niemcy- Polska
Henryk Kopeć Usługi transportowe - 2016-11-25 - Wola Raniżowska (podkarpackie)
Sporządzanie potraw ciepłych i zimnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i kresowej. Praca na jedną zmianę (10.00-22.00), równoważny czas pracy- praca także w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Kobyłka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (małopolskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulechów (lubuskie)
Praca jako kucharz
Restauracja Regionalna "KRYWAŃ" s.c. Stefek-Majcher Bogusława, Majcher Zbigniew - 2015-12-15 - Mikołów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość naczyń i sprzętu kuchennego
Zespół Opieki Zdrowotnej w Chełmnie - 2017-10-31 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie cateringu na różnego rodzaju spotkania,- przygotowywanie ciepłych dań i zimnych przekąsek- przygotowywanie dań bufetowych i dań z karty menu
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Łosice (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.Praca w godz.: 9:00-17:00.
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Jarosław (podkarpackie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-09-07 - Kościerzyna (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
Kucharz w restauracji hotelowej. Firma oferuje: umowę o pracę, pakiet medyczny, diofinansowanie do karty multisport. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2018-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłku w restauracji.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-01 - Kalisz (wielkopolskie)
Praca w restauracji i hotelu
KARCZMA MŁYN S.R.O SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ W POLSCE Kamienica 368 - 2017-12-29 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z elemantami kuchni rosyjskiej
Firma Handlowo-Usługowa SASZA Aleksandr Piwień - 2017-02-13 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
utrzymywanie kuchni w czystości, gotowanie, pieczenie pizzy, przygotwanie gyrosa
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-09-12 - Dębska Kuźnia (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Etanex" Danuta Kożuszek - 2015-12-02 - Nisko (podkarpackie)
Przygotowywanie mięsa typu kebab oraz posiłków kuchni tureckiej. Wymagane wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia,ks.sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wyrobu mięsa typu kebab doner oraz komunikatywna znajomość języka tureckiego. Preferowany kontakt z pracodawcą telefoniczny.
"FUAT HADDUR ANTALYA KEBAB" Haddur Fuat - 2016-12-15 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej pod nadzorem szefa kuchni, utrzymywanie porządku, prace porządkowe. Praca na umowę zlecenie, 156 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 9:00-21:00. Oferta dostępna w salii G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie baru sałatkowego, przygotowanie i sprzedaż pizzy, kebabu i sałatek
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie magazynu; utrzymywanie dobrego stanu urządzeń budowlanych i floty.
P.W. "Zieja". Ryszard Zieja - 2016-01-21 - Łomża (podlaskie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Renata Caruk Bio-Studio - 2018-06-07 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Pyszka (zachodniopomorskie)
klejenie pierogów, praca w godz. 10-18
Bar Pierożek Ilona Glinna - 2016-08-19 - Opole (opolskie)