KUCHARZ/ KUCHARKA Rzesz贸w oferta pracy Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 13 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia z pracodawc膮
Data publikacji: 2017-01-30
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:SIEMIRADZKIEGO 8, 35-959 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia z pracodawc膮
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 13 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13-15 z艂 brutto
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.02.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagane do艣wiadczenie w gastronomii min 2 lata , wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych ,
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Bajkowa 6, 20-815 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Bajkowa
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie mi臋sa halal, grillowanie baraniny, wypiek s艂odyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug jad艂ospisu, prowadzenie dokumentacji HACCP
BAJKA Alicja 艢liwi艅ska Danuta Krzy偶anowska Sp贸艂ka Jawna - 2016-08-08 - S艂awa (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obs艂uga klienta, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni.
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2018-08-14 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni meksyka艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z przyj臋tymi normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i walory smakowe, temperatur臋 oraz estetyk臋 podanych potraw, kontrolowanie jako艣ci surowc贸w i produkt贸w 偶ywno艣ciowych oraz warunk贸w ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-01-25 - Gda艅sk (pomorskie)
sporz膮dzanie i przygotowywanie potraw i da艅 na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, w艂oskiej, greckiej, hiszpa艅skiej, polskiej, rosyjskiej i ukrai艅skiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-16 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - osobisty: p. Bo偶ena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedzia艂ku do pi膮tku, Wroc艂aw, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje) dla go艣ci hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
Pomoc kuchenna.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Do obowi膮zk贸w pracownika nale偶y:Obs艂uga maszyn.Kontrola wymiarowa wykonywanych detali.Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.Prowadzenie dokumentacji technicznej.
CNC SKRAW-WORKS Sp. z. o. o. - 2018-01-11 - Nagoszyn (podkarpackie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, minimalne do艣wiadczenie w gastronomii lub jako piekarz, ch臋 do pracy
D&R Services Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Restauracja z jedzeniem na wag臋 specjalizuj膮ca si臋 w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni 艣wiatowych) Przyrz膮dzanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie, obr贸bka wst臋pna mi臋s, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅, praca przy wydawaniu posi艂k贸w, tworzenie przepis贸w i receptur. Umowa na czas okre艣lony, praca w godz. 8:00-21:00 r贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie potraw - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez Szefa Kuchni
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-09-03 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kart膮 menu.
Gospoda pod Niebem Katarzyna B艂asiak - 2016-09-06 - Zakopane (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porz膮dek, przestrzeganie przepis贸w ppo偶, nadz贸r nad prac膮 pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwa艂ki (podlaskie)
- przygotowywanie menu i posi艂k贸w wed艂ug potrzeb i karty- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Kucharz
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASP脫艁KA AKCYJNA - 2018-03-27 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jako艣ci膮 da艅, wydawanie posi艂k贸w
PHU "AG-MA" 艢wierad贸w-Zdr贸j - 2017-12-14 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
gotowanie i przyrz膮dzanie potraw, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
Niko. Aneta Kosowska-NIkiel - 2018-09-05 - Z艂otok艂os (mazowieckie)
Prace w kuchni szpitala wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w. Praca na dwie zmiany w godzinach 06.00-14.00 i 09.00-17.00.
Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-16 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta z艂o偶ona w celu uzyskania informacji starosty na temat mo偶liwo艣ci zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawc膮 lub e-mailowyDodatkowe informacje dotycz膮ce wymaganego j臋zyka obcego.W zakresie znajomo艣ci j臋zyk贸w obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, j臋zyk angielski niezb臋dny jest niezb臋dny w celu porozumiewania si臋 z pracownikami i kontrahentami firmy, j臋zyk bengalski - w zakresie znajomo艣ci receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiej臋tno艣ci ich czytania, rozmowy z producentami, sk艂adania zam贸wie艅 z zagranicy - stanowi niezb臋dny element zakresu do艣wiadczenia kulinarnego kandydata, j臋zykiem bengalskim pos艂uguj膮 si臋 osoby zamieszkuj膮ce wschodnio-po艂udniow膮 cz臋艣膰 p贸艂wyspu Indyjskiego, co do j臋zyka polskiego - to jego stopie艅 wystarczy 偶e b臋dzie umia艂 si臋 porozumiewa膰 z klientami firmy, kt贸rzy sk艂adaj膮 zam贸wienia, dlaczego takich os贸b szuka pracodawca - dlatego 偶e przyrz膮dzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelno艣ci potraw wymaga do艣wiadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozosta艂ym stanowiskom, z tego wzgl臋du 偶e, przy migracji os贸b zmieniaj膮cych prac臋 osoba kt贸ra nauczy si臋 przyrz膮dzania potraw obejmie w przysz艂o艣ci wy偶sze stanowisko. Pracodawca wiele wysi艂ku wk艂ada aby zapewni膰 kandydatom na pracownik贸w pewne warunki co r贸wnie偶 przek艂ada si臋 na poziom og贸lnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, sa艂atek, sos贸w, zgodnie ze ztandardami restauracji, dbanie o czysto艣膰 w lokalu.
BURGERMANIA JUSTYNA MARKOWSKA - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-06-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem odpowiednich narz臋dzi i urz膮dze艅.Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe. Praca w zespole, praca pod presj膮 czasu. Do艣wiaczenie min. 3 lata na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Lublin (lubelskie)