KUCHARZ Strzyżów oferta pracy Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
Data publikacji: 2018-08-14
Lokalizacja: Strzyżów (podkarpackie)
Pracodawca: Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Prowizyjny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzyżów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzyżowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzyżów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy b
Nazwa pracodawcy: Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Adres pracodawcy:
Rynek 3, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: strzyżowski
Gmina pracodawcy: Strzyżów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzyżów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-01-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: średnie lub wyższe; znajomość języka angielskiego i niemieckiego w stopniu komunikatywnym; mile widziana znajomość branży motoryzacyjnej; obsługa klientów eksportowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
SERWIS PRZYCZEP "WIOLA" GRABOWSKI SŁAWOMIR - 2015-12-08 - Knurów (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie posiłków oraz imprez okolicznościowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2016-08-05 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
BISTRO PO DRODZE ANDRZEJ MAŃSKI - 2018-08-13 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2017-05-24 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków i napojów z gotowych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Miłki (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Sklep Wielobranżowy "AURA" PAWEŁ KRÓLIKOWSKI - 2015-12-11 - Brdów (wielkopolskie)
Praca w kuchni zbiorowego żywienia w Ośrodku w Wandzinie.Proces przygotowywania posiłków: obróbka warzyw i mięs.Obsługa urządzeń kuchennych.
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2018-04-09 - Wandzin (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-03-15 - Brynica (opolskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw
ENZO s.c. Tomasz Adamczyk , Paweł Miłek - 2017-08-07 - Krzeszowice (małopolskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2018-03-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kucharzpraca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporządzaniu posiłków na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowanie potraw
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-06-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-02-20 - Kraczkowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Łazy (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-07-18 - Gliwice (śląskie)
Wykonywanie zabiegów rehabilitacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Krosno (podkarpackie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-06-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
praca w kuchni
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2016-10-19 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-03-23 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Nadzór nad funkcjonowaniem obiektów CEA-FG, obejmujący eksploatację i konserwację urządzeń technicznych: słaboprądowe, silnoprądowe, agregat, infrastruktura teletechniczna, przeglądy i czynności konserwacyjne, administrowanie serwerem BMS, systemem zarządzania budynkiem, pomoc w przygotowaniu sali koncertowej itp.
CENTRUM EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ-FILHARMONIA GORZOWSKA - 2018-03-02 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wyrób i wypiek pizzy oraz dań barowych, wykonywanie innych czynności kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Perzyce (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)